EXCLUSIV/ Superstiția dusă la extrem. Victor Slav i-a ascuns Biancăi până în ultima zi că a semnat cu Kanal D

12 iunie 2017 22:28

Așa cum a anunțat Libertatea încă din ziua plecării lui Mădălin Ionescu de la Wowbiz, prezentatorul care a ales să-și dedice timpul familiei și să intre într-un concediu de paternitate bine plătit, favorit pentru înlocuirea lui a fost și a rămas Victor Slav.

Începând de luni seară, Victor Slav face pereche cu Andreea Mantea la show-ul de noapte al postului turcesc. Cooptarea lui în proiect s-a făcut destul de repede și, din informațiile noastre, nici nu prea a avut concurență. Mai marii Kanal D l-au văzut, l-au plăcut și l-au ales, fără să stea prea mult pe gânduri. Practic, negocierile au durat aproximativ două săptămâni, timp în care, Bianca Drăgușanu, iubita lui Slav, nu a știut absolut nimic.

Dintr-o superstiție exagerată, fostul băiat de la Meteo i-a ascuns toate discuțiile cu turcii, ba chiar a negat că ar avea vreo treabă pe la sediul lor când Bianca îl întreba și nu i-a făcut marea dezvăluire decât în momentul în care și-a văzut parafa pe contract și totul pus la punct. Practic, Bianca a aflat că iubitul ei s-a reîntors în circuitul televiziunilor cu doar câteva ore înainte de prima emisie.

Victor Slav, la Kanal D după ce s-a luptat cu Jorge pentru postul de prezentator

Victor Slav a fost ales după ce și Jorge a dat probe pentru același post. Locul a rămas vacant după ce Mădălin Ionescu a decis să lase televiziunea pe planul doi și să se dedice familiei.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro