VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Oana Sârbu se machiază foarte puțin. ”Mi-e și lene”

18 martie 2017 23:00 De: ,

Oana Sârbu are mai tot timpul un aspect  natural al tenului. Motivul pentru care se machiază cât mai discret are legătură și cu… lenea.

Oana Sârbu nu și-a arătat niciodată adevărata vârstă. Asta pentru că artista pare mult mai tânără și este mereu foarte naturală.

Niciodată, ea nu iese din casă fardată strident, singurele produse pe care le folosește fiind un fond de ten și un rimel. Motivul pentru care Oana Sârbu se machiază foarte puțin se leagă nu doar cu convingerea sa în ceea ce privește sănătatea pielii, ci și de comoditate.

”Și înainte foloseam doar un fond de ten și o mascara. Acestea sunt de fapt produsele de bază cu care ies din casă, chiar și până jos, când merg să cumpăr o pâine. Nu-mi place să mă machiez, nu-mi place să nu am un aspect nenatural al pielii. Și mi-e și lene…Sunt și mai comodă, recunosc. Mă ajută însă și faptul că am trăsături fixe, nu au plecat de la locul lor, lucrurile în timp. Mă simt bine așa, nu am ce să ascund, să scot în evidență”, a spus artista pentru Libertatea.

E împotriva operațiilor estetice

Oana Sârbu nu a fost și nu este interesată de vreo operație estetică. Artista consideră chiar că acestea nu-și au rostul, mai ales la fetele tinere.

Nu mă interesează operațiile estetice. Nu pot să mânii pe Dumnezeu.. Poate am sau nu am nevoie. E atâta monedă bătută pe această temă și atâtea fete tinere care-și pun botox și implanturi… Eu sunt împotriva curentelor de orice fel, sunt un om autentic natural. Prea mult timp și bani investiți în aspectul ăsta care nu are cum să fie înlăturat, trecerea timpului. Pe undeva, în mintea și sufletul nostru trebuie să încercăm să ne păstrăm tineri, se vede și pe față. O dietă bună, un echilibru ne ajută să fim și frumoși. Mai bine să ne pieptănăm mai des, un masaj, o gimnastică, să stăm mai mult în aer liber, să ne îngrijim. Corpurile străine în sânge îmi sunt complet străine, nu cred că mi-aș face vreodata o astfel de intervenție”, a punctat artista.

Foto: Dumitru ANGELESCU

Citeşte şi: Oana Sârbu își recunoaște defectul… Decât să gătească, mai bine mănâncă de la alții

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro