SIMONA HALEP (5)ANGELIQUE KERBER (4) 5-7, 6-7 (2)

Kerber a câștigat, după un meci de o oră și jumătate, și va juca în semifinalele turneului londonez. Pentru Halep, încă un turneu major în care nu se apropie de trofeu. Cel mai aproape a fost în 2014, la Roland Garros. La Wimbledon, cel mai mult a atins semifinalele, tot în 2014.
ora

Antrenorul Victor Ioniță și preparatorul fizic Teo Cercel (stânga) sunt în loja Iaroslavei.

antro

vionita

În ”sfertul” Venus Williams – Iaroslava Șvedova 7-6 (5).
alearga

La 3-2 în setul doi, Kerber face break alb.
la

Darren Cahill trage nădejde că Simona va întoarce soarta meciului. Halep are 3 duble greșeli, Kerber – doar una. Scorul este 5-7, 2-2.
daren

După 40 de minute, Kerber a pus în buzunar primul set. Au fost 9 break-uri. Halep și-a câștigat o singură dat serviciul, la 4-5, fapt care i-a prilejuit să rămână în primul set. Kerber a câștigat, pe propriul serviciu, game-uri inaugural și la 5-5.
tabela

Șvedova conduce cu 3-2, având un break în fața sportivei din SUA.

daun

În celălalt ”sfert” care se joacă acum, Venus Williams – Iaroslava Șvedova. Câștigătoarea se va duela în semifinale fie cu Halep și cu Kerber. Șvedova este pregătită de Victor Ioniță, fost antrenor al Simonei, în 2015.
iaro
sved

Serie infinită de break-uri. Din cele 5 game-uri jucate, 4 sunt break-uri.

Halep nu și-a câștigat încă serviciul.
troa

Halep caută să rămână aproape. A făcut rebreak, la 0-2. Servește pentru 2-2.
direct

A început meciul, cu Kerber la serviciu. A câștigat game-ul la 0.
kerbs

Simona Halep conduce cu 3-1 la general în disputele cu Kerber. Românca s-a impus pe suprafețele rapide, ”Angi” a triumfat pe zgură, la Cluj, la Fed Cup.

epa05408832 Simona Halep of Romania returns to Angelique Kerber of Germany in their quarter final match during the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 05 July 2016. EPA/GERRY PENNY EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Simona Halep a reușit o lovitură miraculoasă în meciul cu Madison Keys, din ”optimi”.

Aflat în studioul BBC, fosta legendă a tenisului, John McEnroe, și-a spus părerea despre partea de tablou în care se află Simona Halep, calificată în sferturile de finală la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului. Simona Halep (favorita 5) se va duela, marți, de la ora 15.00, cu germanca Angelique Kerber (favorita 4).

”În meciul Halep – Kerber nu se poate spune că există o favorită. Halep joacă acum cel mai bun tenis al său din 2016, iar Kerber a câștigat la Australian Open în acest an. Una dintre ele va merge în semifinale și va da peste Venus Williams. Niciodată de când a jucat la Wimbledon, Venus nu a avut o parte de tablou mai favorabilă, pentru a ajunge în finală”, a afirmat McEnroe.

Venus Williams, favorita 8, joacă în sferturile de finală cu Iaroslava Șvedova, Kazahstan, eleva românului Victor Ioniță, tehnicianul Simonei Halep din 2015.

5
titluri la simplu a câștigat Venus Williams (36 de ani) la Wimbledon: 2000, 2001, 2005, 2007 și 2008.

 

Urmărește-ne pe Google News