Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Adio, Euro? Marica, suspect de de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept. Marți face RMN-ul. Cât ar putea lipsi

Adio, Euro? Marica, suspect de de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept. Marți face RMN-ul. Cât ar putea lipsi

[gallery ids="1330102,1330103,1330104,1330105,1330106,1330107,1329134,1330108,1330109,1330110,1330111"]

ACTUALIZARE 13.30. Ciprian Marica s-a accidentat în minutul 36 al meciului cu Dinamo, 1-1, și este, conform site-ului oficial al Stelei, „suspect de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept”. Clubul a anunțat că mai multe detalii cu privire la starea sa medicală vor fi furnizate după încheierea investigatiilor medicale. Marica s-a accidentat după un sprint, urmat de un șut total ratat. Atacantul s-a trântit imediat la pământ și a cerut schimbarea. În locul lui a intrat Muniru.
——–

Ciprian Marica (30 de ani) s-a accidentat în minutul 36 al derby-ului din Ştefan cel Mare (1-1 cu Dinamo) şi a fost schimbat de antrenorul Laurenţiu Reghecampf cu Sulley Muniru. Internaţionalul de 30 de ani a sprintat pe partea dreaptă şi a şutat în diagonală, puternic, pe lângă poartă. Imediat după execuţie, s-a prăbuşit pe gazon şi a făcut semn că trebuie să fie schimbat, după accidentarea la coapsa dreaptă.

Marica trebuie să aştepte 24 de ore de la accidentare, după care va efectua un RMN. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură musculară, dar atacantul va afla verdictul în urma investigaţiilor pe care le va face în această seară sau cel mai târziu mâine dimineaţă, informează digisport.ro.

„Aştept rezultatele, dar la cum o simt e ruptură”, le-a spus Marica apropiaţilor, după accidentarea din derby.

Dacă este vorba despre o ruptură musculară, Marica riscă să stea departe de gazon aproximativ o lună şi jumătate, asta în cazul în care recuperarea va decurge perfect. Reghecampf îi mai are la dispoziţie, pentru postul de atacant, pe Tade, Onţel şi Bawab, însă ultimul este şi el accidentat şi mai are de aşteptat aproximativ două săptămâni până va reveni pe teren.

Marica a bifat prima apariție într-un derby al fotbalului românesc. Nu a prins vreunul în tricoul lui Dinamo, iar acum a revenit în Șoseaua Ștefan cel Mare pentru prima dată ca rival al „câinilor”, după ce în această iarnă a ales să se transfere la Steaua, deși a discutat și cu șefii „roș-albilor”.

Marica este în pericol real să rateze euro 2016.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close