Mergi direct la conținut »
Alina Dumitru debordează de optimism: "Mi-aş dori să vină cu două medalii"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Alina Dumitru debordează de optimism: „Mi-aş dori să vină cu două medalii”

Alina Dumitru (32 de ani), campioană olimpică la judo la Olimpiada din 2008, de la Beijing, crede că pentru Europenele programate a se desfășura în acest  în Baku, în perioada 28-30 iunie, judokanele antrenate de Florin Bercean au mari șanse să obțină medalii.

Alina Dumitru, singura campioană olimpică la judo din România, este cât se poate de încrezătoare în șansele fostelor ei colege de lot național, Andreea Chițu, Corina Căprioriu sau Monica Ungureanu de a obține rezultate foarte bune  Campionatele Europene programate la Baku.

Șansele ca fetele să obțină medalii la aceste Europene sunt foarte mari. Corina, care chiar dacă nu și-a revenit încă în totalitate din acea pasă mai puțin favorabilă pe care a traversat-o în ultima perioadă, are un bagaj complex de procedee, o rezistență bună și o experiență pe măsură pentru a scoate un  rezultat bun la Europene. În privința Andreei, cred că este foarte determinată în tot ceea ce face. Șocul de la Londra, unde a pierdut calificarea în ultima secundă a ambiționat-o foarte mult. Sunt sigură că va obține o medalie. Și Monica Ungureanu este într-o formă de zile mari. Eu mi-aș dori ca fetele să se întoarcă de la Europene cu măcar două medalii”, a declarat Alina Dumitru pentru Sportnews.ro.

Close
Închide
  Close