Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de fiica lui Gică Hagi. Kira este fericită tare | FOTO Galerie foto
4imagini
Sport Libertatea > Sport > Anunțul făcut de fiica lui Gică Hagi. Kira este fericită tare | FOTO

Anunțul făcut de fiica lui Gică Hagi. Kira este fericită tare | FOTO

Fiica fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi și-a anunțat fanii despre un nou proiect artistic în care este implicată și care o face foarte fericită.

De Dana Aramă,

 

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi a ales să se dedice domeniului artistic. Încă din adolescență, Kira Hagi a jucat teatru și a apărut și în câteva pelicule românești. În urmă cu câțiva ani, fiica lui Gheorghe Hagi a luat drumul Americii și s-a stabilit la Los Angeles, unde a studiat actoria.

Revenită în țară, Kira își continuă cariera în domeniul artistic. Aceasta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că o pot vedea în această lună într-o piesă de teatru unde o interpretează pe Martha Bibescu.

„Bună dimineața! Sunteți în București pe 20 sau 21 decembrie? Vă astept cu drag (și cu emoții!!) la o piesă de teatru în care am onoarea să o interpretez pe Martha Bibescu, alături de actori și dansatoare cum numai în filme vezi :)). Și la toată povestea se adaugă regia, muzica sau costumele, …

Iar despre rolul meu… Ce să vă spun? Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastră. ❤️??

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”
Recomandări

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”

PS: cititi cu atenție afișul – trebuie să vă înscrieți pe o adresă de e-mail ca să vă asigurați că veți avea loc în sală. ;)”, este mesajul transmis de Kira Hagi.

Piesa de teatru în care joacă Kira Hagi va avea loc în data de 20 și 21 decembrie la orele 20:00, la Sala de Teatru a Colegiului Național Sf. Sava (Strada General H. M. Berthelot 23, București), iar intrarea este liberă.

Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Atentatul terorist de la Strasbourg și rănile deschise ale Franței

 

Close
Închide
  Close