MENIU CAUTĂ

FOTO | Așa arată cu adevărat soția lui Mauro Icardi. Wanda Nara pozată pe plaja din Ibiza

Distribuie

Mauro Icardi a petrecut alături de soția lui, Wanda Nara, mai multe zile de vacanță, în Ibiza. Jucătorul de fotbal a postat pe Instagram mai multe fotografii perfecte din escapadă romantică. Paparazzi au avut însă altă versiune decât cea imortalizată de argentinian. 

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au bucurat de vacanța în Ibiza, petrecând alături de copiii lor zile de neuitat pe plajă, potrivit tn.com.ar.

Jucătorul  în vârstă de 25 de ani al lui Inter Milano a împărtășit pe Instagram câteva imagini cu soția lui despre care se știe că este o femeie extrem de sexy.

Ibiza ?❤️ @wanda_icardi

O postare distribuită de Mauro Icardi (@mauroicardi) pe

Fără să știe însă, cuplul a fost surprins de paparazzi. Printre îmbrățișările celor doi și buna-dispoziție, ochii formați ai fotografiilor au surprins și imperfecțiunile de pe corpul Wandei.

Mauro Icardi şi Wanda Nara formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului, iar atacantul celor de la Inter Milano a fost acuzat că „i-a furat” soţia lui Maxi Lopez, colegul fotbalistului de la Sampdoria şi cel mai bun prieten în perioada petrecută la Genova.

Sursă foto HEPTA.


Cum arăta Cristi Borcea la liceu. La 16 ani era idolul elevelor de la ”Industrial 26” din București. Ce dedicații le făcea fetelor


 

Citește mai multe despre Mauro Icardi, Maxi Lopez și Wanda Nara pe Libertatea.

Comentarii