Mergi direct la conținut »
Becali şi-a sunat familia dis de dimineaţă! "A început să PLÂNGĂ!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Becali şi-a sunat familia dis de dimineaţă! "A început să PLÂNGĂ!"

Becali şi-a sunat familia dis de dimineaţă! „A început să PLÂNGĂ!”

Gigi Becali şi-a trezit familia mult după miezul nopţii. De ce a făcut asta? Ca să dea ordin să se plătească 25.000 de euro pentru operaţia unui copil din Ploieşti, care are probleme cu auzul.

„Am fost sunat la ora 6.30 de domnul Gigi Becali şi mi-a spus că e un caz la TV cu un copil de un an şi mi-a spus să iau leg cu familia, că dânsul donează banii, 25.000 de euro. Am sunat la România TV, am luat numărul de telefon, am sunat familia, iar doamna Ion, când a auzit, a început să plângă, nu-i venea să creadă”, a spus Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali, la acelaşi post de televiziune.

„Nu-mi vine să cred, plâng încontinuu. Copilul meu e un luptător şi e norocos. Deşi niciun medic nu i-a dat nicio şansă, copilul a dovedit că vrea să trăiască, să fie alături de noi, să ne facă fericiţi. Când m-a sunat domnul Virgil, m-am gândit că e cineva care face mişto de noi la telefon. Îi dorim lui Gigi Becali multă sănătate şi putere să-i dea Duumnezeu. Ne dorim din toată inima să vadă cineva de sus cât de mult bine face. La câtă lume ajută, dânsul nu merită aşa ceva. Ne dorim ca Lucas să ajungă să vorbească şi să poată să-i spună singur «Mulţumesc!»”, a spus mama băieţelului pe care îl cheamă Lucas.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close