Dincolo, se analizează eroarea arbitrului italian Rizzoli, care a mutat în afara careului un henț din prelungiri. Chiar și așa, cu penalty-ul respectiv, meciul ar fi intrat în prelungiri.

570f67c195f9cf9675000000

”Nu are niciun sens să discutăm despre decizia arbitrului din prelungirile partidei. Nu e corect să ne ascundem în spatele unei greşeli. Nu ne ajută la nimic să ne plângem sau să arătăm cu degetul”, a replicat Iniesta, potrivit goal.com. „Trecem printr-o perioadă grea. Mereu când ai o serie de genul acesta îţi pierzi încrederea. Dar trebuie să ne adunăm şi să jucăm iar bine, am pierdut o competiţie, însă acesta nu era singurul obiectiv al sezonului”, a mai spus Iniesta.

Atletico Madrid vs FC BarcelonaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Seria slabă din ultimul timp a Barcelonei, deținătoarea en-titre a Ligii Campionilor, se datorează şi lui Messi. Probleme lui Leo ingrijorează atât presa catalană, cât și cea argentiniană, în perspectiva Copei America. ”Puricele” se confruntă, se pare, de câteva săptămâni cu o problemă musculară. Cu trei eşecuri în ultimele patru partide, extratereştrii lui Luis Enrique au fost de nerecunoscut la Madrid. Pentru prima oară în tricoul blaugrana, Messi nu şi-a trecut în cont niciun gol şi nicio pasă decisivă în cinci meciuri consecutive şi acest lucru s-a văzut, catalanii câştigând doar una dintre aceste cinci partide. Forma slabă a lui Leo a dus la un final nedorit de sezon pentru gruparea de pe Camp Nou, care a fost eliminată în sferturile UEFA Champions League şi mai are un avans de numai 3 puncte în fruntea clasamentului de La Liga, cu 6 etape rămase de disputat.

CORESPONDENȚĂ DIN HERSON. Un fost prizonier la ruși povestește ororile: electroșocuri, bătăi, „un terci cu apă o dată pe zi și în loc de alarmă, imnul Rusiei”
Recomandări
CORESPONDENȚĂ DIN HERSON. Un fost prizonier la ruși povestește ororile: electroșocuri, bătăi, „un terci cu apă o dată pe zi și în loc de alarmă, imnul Rusiei”