MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 10:35

Ce avere a primit, de fapt, Gigi Becali de la tatăl său. „Era un șoc, pentru că nu-mi închipuiam”

Distribuie

Gigi Becali a dezvăluit, ce avere a primit, de fapt, de la tatăl său, Tase Becali.

Gigi Becali, care este căsătorit de foarte mulți ani cu Luminița, este cunoscut pentru faptul că are o avere impresionantă.

Câți bani, a primit, de fapt, acesta, de la tatăl său, Tase Becali, a dezvăluit chiar omul de afaceri în cartea ”Becali si politica”.

În 1946, familia Becali a fost trimisă în Banat, pentru ca 5 ani mai târziu să fie deportată la lagărul de muncă  Zagna-Vădeni, din Brăila.

Aici s-a născut și Gigi Becali, în anul 1958.

„Când a plecat din Săcălaz, tata n-a avut voie să ia cu el decât opt găini, doi cai, o vacă şi un porc”, povestea Gigi Becali, care a donat sume impresionante călugărilor români de la Muntele Athos.

Tase becali, părintele lui Gigi becali, a făcut avere din oierit. De asemenea, el furniza carne de oaie și produse lactate pentru marile hoteluri. S-a spus că Tase Becali obișnuia să ofere și produse gratis celor din Secutitate și Miliție, pentru a nu fi deranjat de autorități.

”Pe patul de moarte mi-a spus: ți-am lăsat bani, moștenire din America o sută cincizeci de mii de dolari. Era un șoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâția bani pe vremea aia”, a scris Becali în cartea ”Becali si politica”, potrivit vip24.ro.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. România se clatină: mafiile din politică sar la gâtul mafiilor din justiție


 

Citește mai multe despre avere, mostenire și tata pe Libertatea.

Comentarii