MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 11:11

Cea mai frumoasă voleibalistă din România s-a transferat la CSM București. Adelina Budăi-Ungureanu a semnat pe doi ani | FOTO

Distribuie

Cea mai frumoasă voleibalistă din România s-a transferat la CSM București. Echipa feminină de volei a CSM București a anunțat transferul uneia dintre cele mai talentate jucătoare din noua generație: Adelina Budăi-Ungureanu (18 ani).

Adelina a semnat cu formația CSM București un contract valabil două sezoane. Adelina, care joacă pe postul de secund, a crescut la Pro Volei Botoșani, echipa din orașul său natal. A mai jucat la Agroland Timișoara și Dinamo București.

Adelina Budăi-Ungureanu, internațională de juniori, a fost în ultimii ani abonată la titlul de MVP al turneelor finale la care a participat.

'CSM București înseamnă pentru mine o oportunitate extraordinară de a evolua alături de jucătoare de top, cu experiență la nivel înalt, de a lucra cu un antrenor de mare valoare. Am visat întotdeauna să ajung la un asemenea nivel', a declarat, pentru www.csmbucuresti.ro, Adelina Budăi-Ungureanu.

Cu naționala U18 a României, Adelina s-a calificat la Campionatul European, terminând competiția pe locul 10.

Adelina Budăi Ungureanu poate fi considerată de departe una dintre cele mai seducătoare prezențe din sportul românesc. Aar putea să participe oricând la un concurs de frumusețe și l-ar cîștiga fără îndoială. Ar putea avea și o carieră de succes în moddeling.

Dar, seducătoarea blondă, fiică de deputat, a ales să joace volei. Și o face la nivel profesionist. Cu o înălțime de 1,85 metri, cu un chip de zână din povești și o siluetă impecabilă, Adelina este o prezență aparte pe terenul de volei, la fileu.

Este frumoasă de pică, are un zâmbet cuceritor și arată extraordinar de bine indiferent dacă poartă echipamentul sportiv, ținute elegante sau costum de baie.

Aici, o GALERIE FOTO superbă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii