MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 12:51

Cota zilei din tenis 12 ianuarie 2018. Analizăm un meci de pe tabloul masculin al calificărilor la Australian Open

Distribuie

Cota zilei din tenis 12 ianuarie 2018. Cota zilei din tenis vine din ultima fază a calificărilor la Australian Open. Analizăm un meci de pe tabloul masculin, anume cel dintre Stefan Kozlov și Dustin Brown.

Stefan Kozlov vine după un an 2017 destul de bun, la finalul căruia a câștigat Challengerul Masculin de la Las Vegas și a jucat semifinale la Charlottensville. Noul sezon a început cu stângul pentru locul 166 ATP, acesta fiind eliminat încă din primul tur de la Challengerul Noumea. În aceste calificări, tânărul american a trecut, de fiecare dată în trei seturi, de Ellis B. Și Hanfmann. Anul trecut, Kozlov a fost eliminat încă din primul tur al calificărilor.

De partea cealaltă, mult mai experimentatul Dustin Brown nu a avut un sezon ieșit din comun. Ultimul rezultat de luat în seamă al neamțului a fost produs tocmai în octombrie 2017, atunci când se califica în semifinalele Challengerului de la Ismaning. În vârstă de 33 ani, tenismenul a participat ultima dată la ATP Doha, acolo unde a fost eliminat chiar din primul tur. În meciurile trecute din calificări, Dustin Brown s-a duelat cu jucători mai slabi cotați, anume Andreozzi și Wu D., pe care i-a învins cu scorul de 1-2.

Cei doi tenismeni s-au duelat o singură dată în trecut, în șaisprezecimile turneului ATP de la S-hertogenbosch din 2017. Atunci, Kozlov a reușit surpriza și s-a impus în trei seturi.

Americanul este favorit și astăzi, însă noi am decis să mizăm pe experiența lui Brown. Astfel, dacă locul 126 ATP se va impune, noi bifăm o cotă câștigătoare ce are o valoare de 2.20. Aceasta este propusă spre a fi jucată la agenția de pariuri online NetBet (D.1279 /29.06.2016).

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Pontul-Zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri sportive  din România!

Loading...
Comentarii