MENIU CAUTĂ
25 Dec. 2017 11:08

Cota zilei și avancronică pentru meciul Hapoel Beer Sheva vs Maccabi Haifa

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru meciul Hapoel Beer Sheva vs Maccabi Haifa

Competiție – Ligat haAl / Etapa 15

Formă Hapoel Beer Sheva (ultimele 5 partide ) – V I V I I

Formă Maccabi Haifa (ultimele 5 partide) – E I I E I

Cota zilei de azi vine din primul eșalon al fotbalului din Israel, Ligat haAl, acolo unde, de la ora 21:00, va avea loc derby-ul dintre Hapoel Beer Sheva și Maccabi Haifa. Meciul se anunță a fi unul spectaculos și putem profita de acest lucru pentru a face profit la pariuri chiar în ziua de Crăciun!

Fosta adversara a celor de la FCSB din Europa League, Hapoel Beer Sheva, se află pe locul 3 în campionatul din Israel, cu 30 de puncte. În cele 14 etape disputate până acum, echipa a adunat 9 victorii, 3 remize și 2 înfrângeri, meciuri în care a marcat 26 de goluri și a primit 14.

Forma gazdelor nu este tocmai bună, cu 3 eșecuri suferite în ultimele 4 meciur, unul dintre ele fiind chiar în fața celor de la Plzen, scor 0-2. Eliminată din Europa League, echipa vine și după înfrângerile din Toto Cup și campionat, ultima dintre ele fiind în fața celor de la Netanya. Pe teren propriu, Beer Sheva a disputat 5 jocuri, din care nu a pierdut vreunul, bifând 4 victorii și un egal.

Dincolo, Maccabi Haifa ocupă doar a 9-a poziție în campionat, cu 16 puncte, după 4 victorii, 4 remize și 6 eșecuri. În toate cele 14 runde disputate până în prezent, formația a marcat de 15 ori și a încasat un număr de 17 goluri.

Forma oaspeților este chiar mai slabă, cu 6 meciuri la rând fără victorii, din care 4 eșecuri. De altfel, Maccabi suferă și atunci când joacă în deplasare, acolo unde nu a obținut vreun succes în acest an. După cele 7 deplasări de până acum, formația a adunat doar 3 puncte.

De cinci ori s-au duelat cele două formații în anul 2017, câștig de cauză având Beer Sheva cu 4 victorii. De fiecare dată meciul a produs un spectacol fotbalistic bun, cu multe goluri, lucru pe care vom și miza.

Chiar dacă Hapoel e favorită azi, noi vom miza pe faptul că ambele formații vor marca, pariu ce ne oferă o cotă excelentă de 2.0, preluată din oferta casei de pariuri Fortuna.

Ca de fiecare dată, cota zilei din fotbal ne-a fost oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri sportive din România.

Loading...
Comentarii