MENIU CAUTĂ
04 Feb. 2018 12:48

De ce pariorii profesioniști preferă să joace pe COTA 2 și de ce ți-o recomandăm și ție!

Distribuie

O mare parte dintre pariorii romani atunci cand aud de un bilet la pariuri cu cota 2 nu sunt impresionati, chiar daca poate statistica celui care ofera acele bilete este una foarte buna. Jucand cativa lei pe bilet ei nu se vor multumi cu o simpla cota de 2 pentru ca n-ar castiga mai nimic.

Lucrurile se schimba radical atunci cand vine vorba de pariorii profesionisti. Acestia ar fi in mod sigur multumiti si cu 20 de cote de 2 prinse intr-o luna, pentru ca ar face profit. Cat de mare sau de mic este acel profit depinde de cat pariaza fiecare.

Cota 2 are marele avantaj ca este formata din mai putine meciuri pe care le poti lua de pe site-urile specializate in ponturi pariuri decat un bilet jucat de majoritatea pariorilor romani. 3 cote de 1.26 au format cota 2 sau 2 cote de 1.42. Analizand cu mare atentie oferta de pariere si, foarte important, jucand doar cota 2 pe termen lung sunt sanse mari sa faci profit. Daca insa analizezi bine biletul de cota 2, il castigi, dar pe langa el mai joci si alte bilete pe care le pierzi acea dublare de miza este egala cu 0.

Un parior care joaca zilnic cota 2, sa zicem, la eFortuna cu o miza fixa va face profit garantat la finalul lunii daca are minim 16 bilete prinse. Ba chiar si daca prinde de 15 ori biletul zilei de cota 2 ar putea fi pe plus, deoarece cu siguranta vor fi castigate si cote putin mai mari.

Cota 2 mai poate fi aplicata si in diverse strategii de pariere si ma gandesc in primul rand la Martingale. Daca alegi s-o aplici atunci trebuie sa fii constient de calitatile tale si sa te testezi pe o perioada mai lunga de timp. Daca in ultimele 4 luni ai jucat zilnic cota 2 la casa de pariuri Netbet.ro cu miza maxima si n-ai avut serii mai lungi de 5-6 pierderi si ai o banca mai mare pentru pariuri atunci iti recomandam sa aplici Martingale. Altfel poti alege sa joci miza fixa, de preferat nu mai mult de 5-10% din banca.

Foarte important de stiut! Cota 2 este recomandat sa fie jucata doar la agentiile de pariuri online deoarece nu se plateste impozit la fiecare bilet plasat si ulterior la fiecare bilet castigat. Circa 188 lei va ridica o persoana care castiga la agentii stradale un bilet cu cota exact cota 2. La 100 de bilete castigate ar avea castig 18.800 lei si profit 8.800 lei. Un parior online care pariaza la agentia online Betano va lua 200 lei la fiecare bilet, adica la 100 de bilete va lua 20.000 lei; daca va retrage aceasta suma din cont va avea de platit impozit 200 lei si va ramane cu 19.800 lei si profit 9.800 lei. Asta inseamna un profit mai mare cu 1.000 lei decat daca ar juca offline. Nu trebuie neglijat nici faptul ca la casele de pariuri online cotele sunt mai mari si astfel cota 2 va putea fi formata si castigata mai usor.

Acum ca ai aflat de ce prefera pariorii profesionisti cota 2 si de ce este mai bine sa o joci online, decat offline, nu-ti mai ramane decat sa fii inspirat in alegerile facute.

Loading...
Comentarii