MENIU CAUTĂ
15 Oct. 2017 19:42

Declarația soacrei lui Adrian Mutu după nuntă. Ce spune mama Sandrei

Distribuie

Soacra lui Adrian Mutu a făcut primele declarații după ce fostul fotbalist s-a căsătorit cu fiica ei.

Duminică, 15 octombrie 2017, Adrian Mutu a avut parte de două evenimente extrem de importante în viața sa. Fostul fotbalist și-a creștinat fiul, Tiago, eveniment care a avut loc la o biserică din Pipera.

După botezul fiului său, Adrian Mutu și partenera lui de viață, Sandra, s-au cununat religios, ceremonia având loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. nașii de cununie ai mirilor au fost antrenorul Cosmin Contra și soția sa, Alina.

Mama Sandrei a făcut primele declarații despre fiica și ginerele său în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

„Cea mai frumoasă zi din viaţa fiicei mele. Pentru mine e cea mai deosebită zi, mai ales că a fost şi botezul celui mai frumos nepot, Tiago…

Sandra e fericită. Foarte fericită. Sunt convinsă că e deosebită pentru ei. Au aşteptat şi bebeluşul şi nunta, e ceva deosebit…

Pentru mine sunt amândoi copiii mei şi văd că au organizat în aşa fel încât să fie bine pentru amândoi. Au un copil minunat care le seamănă. Au luat tot ce e mai bun de la ei. Nu pot să spun că seamănă exact ca cei doi, dar a luat tot ce e mai bun.

Viaţa s-a schimbat în bine. Venirea micuţului a fost ceva dorit de amândoi”, a declarat mama Sandrei pentru Antena Stars.


Citește și: FOTO EXCLUSIV | Cum s-au îmbrăcat Ilinca Vandici și Andrei Neacșu la nunta lor. Ea retro, el trendy


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii