MENIU CAUTĂ

Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la botezul băiețelului lui Adi Mutu. Se pare că e nouă modă printre vedete să facă astfel de alegeri | FOTO

Distribuie

Adrian Mutu a avut grijă la botezul fiului său ca invitații care au asistat la slujba de la biserică să beneficieze de tot confortul.

Adrian Mutu și Sandra, aleasa inimii sale, au avut parte, luna aceasta, de două evenimente extrem de importante în viața lor. Cei doi și-au creștinat băiețelul, Tiago, duminică, 15 octombrie, la o biserică din Pipera.

Nașii de botez ai fiului lui Adrian Mutu și al Sandrei sunt Beatrice și Eduard Stăncioiu, portar la FCSB.

Un detaliu important la botezul băiețelului lui Adrian Mutu este faptul că sportivul și soția lui au ales o biserică modernizată, dotată cu banchete asemenea celor din bisericile catolice, astfel încât invitații să nu fie nevoiți să stea în picioare pe toată durata slujbei, așa cum se făcea până de curând în bisericile ortodoxe.

Multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc au ales astfel de biserici modernizate atunci când și-au botezat copiii, cum este și cazul Biancăi Drăgușanu și al lui Victor Slav.

La botezul băiețelului lui Adrian Mutu, Tiago, nu doar invitații au stat jos în biserică, ci și părinții micuțului, care s-au ridicat doar din când în când pentru a fi alături de părinții spirituali ai lui Tiago, de micuț și de preotul care a ținut slujba.

„Am fost foarte emoționați, pentru că Tiago era și puțin răcit și m-a speriat puțin așa momentul în sine. Eu am încercat apa, pentru că a plâns, iar Tiago iubește apa. Până la urmă, copiii plâng, e firesc”, a declarat Sandra la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„El când vede mingea, îl atrage”, a adăugat Adrian Mutu referitor la posibilitatea ca fiul său să-i calce pe urme din punct de vedere al carierei.

În ziua în care și-au botezat fiul, Adrian Mutu s-a și cununat religios cu Sandra, nașii celor doi de cununie fiind antrenorul echipei naționale de fotbal, Cosmin Contra, și soția acestuia, Alina.


Citește și: Ce mai face și cum arată „Pistruiatul”. A ajuns să fie dat afară de la serviciu după ce s-a înjurat cu patronul


 

Citește mai multe despre Biserica și botez pe Libertatea.

Comentarii