Mergi direct la conținut »
Prodan a pierdut procesul cu Burleanu. ^”Am impresia că Justiția e controlată de Servicii!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Prodan a pierdut procesul cu Burleanu. ^”Am impresia că Justiția e controlată de Servicii!”

Prodan a pierdut procesul cu Burleanu. ^”Am impresia că Justiția e controlată de Servicii!”

Judecătoria Buftea a decis că fostul internațional Daniel Prodan trebuie să-i plătească 25.000 de lei lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Didi Prodan a fost dat în judecată de Răzvan Burleanu, pe motiv că, prin declarațiile făcute în presă, i-a prejudiciat imaginea președintelui FRF. Burleanu a avut câștig de cauză la Judecătoria Buftea, care a decis că fostul component al ”Generației de Aur” trebuie să-i achite conducătorului de la Casa Fotbalului suma de 25.000 de lei, drept despăgubiri.

”Judecătoria Buftea a decis că i-am pătat imaginea. ce imagine i-am pătat eu copilului ăstuia? Pentru ce să-i dau eu 25.000 de lei? Am declarat doar că este un tânăr care nu se pricepe la fotbal. Că atunci când a jucat fotbal, doar bătea bine auturi.

Ce i-am făcut? L-am făcut hoț, criminal, violator, chior? L-am jignit? Nu, astea sunt calitățile lui! El este o persoană publică și trebuie să-și asume funcția. Unii te plac, alții nu. Ce am spus eu au mai spus și Hagi, Răducioiu, Stelea, Pițurcă… Eu spun ce gândesc, nu mi-a mie frică de acest copil.

Am vorbit cu avocatul. Aștept să vină motivarea instanței, ca să fac recurs. Dar știți care este problema? Am impresia că Justiția este controlată de Servicii! În ce țară trăim? Toate procesele ăstuia sunt rezolvate, chiar nu vede nimeni asta?”, a declarat Prodan, pentru dolcesport.ro.

burleanu

Close
Închide
  Close