Mergi direct la conținut »
Drama fotbalistului Jose Enrique, fost jucător la Liverpool: ”Am crezut că o să mor”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Drama fotbalistului Jose Enrique, fost jucător la Liverpool: ”Am crezut că o să mor”

Fostul fundaș spaniol Jose Enrique, 31 de ani, fost la Liverpool, Valencia, Villarreal, Newcastle și Zaragoza, a suferit o complicată intervenție chirurgicală pe creier pentru extirparea unei tumori canceroase.

Jose Enrique, 76 de meciuri și 2 goluri pentru Liverpool între 2011 și 2016, a aflat anul trecut, în mai, că are o tumoare canceroasă pe creier. Ultima oară a evoluat la Zaragoza, iar în vara lui 2017, a trebuit să abandoneze fotbalul din cauza unei leziuni la genunchi grave.

Dar asta nu e cel mai rău lucru care i s-a întâmplat. În mai 2018 a aflat de tumoare!

„Când am auzit că am o tumoare pe creier, am crezut ca o să mor. Eram cu copii la Disneyland, la Paris, când am primit vestea. am încheiat vacanța și m-am dus la spital. Mă durea foarte tare capul de câteva săptămâni. Doctorul mi-a spus că am o tumoare rarisimă, apare la unul dintr-un milion de oameni”, a spus Enrique.

„Am crezut că o să mor!”, e confesiunea șocantă a fostului fotbalist.

„Mi-am pierdut vederea la ochiul stâng! Am aflat că am tumoarea de două decenii. Medicii mi-au au spus că e posibil să o fi avut la naștere, dar poate să fi apărut la 20 sau 25 de ani”, a declarat Enrique, pentru BBC.

Enrique a fost operat pe creier, iar intervenția pare să fi fost un succes. Acum trebuie să facă terapie, în condițiile în care a fost la un prag să se sinucidă.

Merge mai departe pentru familie.

Anglia, etapa a 25-a. Remiză în West Ham – Liverpool! City bate Arsenal și vine aproape de ”cormorani”

Close
Închide
  Close