Mergi direct la conținut »
FOTO | Eugenie Bouchard încinge din nou rețelele de socializare. Responsabilă pentru poza fierbinte este chiar mama sa
Sport Libertatea > Sport > FOTO | Eugenie Bouchard încinge din nou rețelele de socializare. Responsabilă pentru poza fierbinte este chiar mama sa

FOTO | Eugenie Bouchard încinge din nou rețelele de socializare. Responsabilă pentru poza fierbinte este chiar mama sa

Eugenie Bouchard nu mai are de mult rezultatele care au făcut-o celebră pe terenul de tenis, dar continuă să fie una dintre cele mai urmărite și iubite jucătoare pe rețelele de socializare.

Canadianca știe și cum să își țină fanii pe jar și la intervale de timp postează câte o fotografie extrem de sexy. Astfel,  weekendul trecut a postat o fotografie din timpul unei ședințe foto realizată pe o plajă.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, din două piese, cu slip foarte sexy, Genie apare în timp ce este aranjată și machiată de echipele de stiliști, chiar înainte de realizarea fotografiilor.

Alături de imaginea postată pe Instagram, Bouchard spune că responsabilă pentru fotografia extrem de senzuală este chiar mama sa. ”Mamei îi place să facă fotografii din culise”, este comentariul postat de jucătoarea de tenis.

Având în vedere costumul de baie purtat de Genie în această fotografie și accesoriile care pot fi văzute în cadru, fotografia a fost realizată în culisele ședinței foto pentru Sports Ilustrated din luna februarie a acestui an.

Fanii au fost încântați de fotografia postată de Genie și a primit doar cuvinte de laudă, unele dintre ele mergând atât de departe încât au devenit de-a dreptul vulgare.

În luna august, Eugenie Bouchard, în vârstă de 24 de ani, a postat, după calificarea în sferturile turneului de la Vancouver, o fotografie făcută în piscină, în care poartă un costum de baie provocator. „Reglarea temperaturii după meci”, a scris Bouchard la postarea respectivă, cu care a stârnit un nou val de comentarii.

Foto: Eugenie Bouchard/ Instagram


Citește și: Reacția lui Gigi Becali față de întrebarea la care trebuie să răspundă românii la referendumul pentru familie: „Mi se pare o manipulare, să nu se ducă lumea la referendum”


Close
Închide
  Close