De Razvan Ionascu,

Evoluează pe riscul ei

Surse medicale din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Bucureşti ne-au dezvăluit că alaltăieri sportiva a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă. “Da, e adevărat! Cătălina a fost operată şi totul e în regulă”, ne-a confirmat Carmen Ponor, mama sportivei. Deşi, iniţial, s-a crezut că gimnasta va avea nevoie de un stent (dispozitiv care restabileşte fluxul sangvin către inimă), medicii au decis altfel. I-au curăţat arterele prin ablaţie (operaţie de îndepărtare acorpurilor străine). “Totul a durat două ore, a fost anesteziată parţial, iar în curând îşi poate relua antrenamentele. Bineînţeles, pe riscul ei”, ne-au declarat surse medicale. Cătălina e decisă să ajungă la Olimpiadă, lucru confirmat de mama sa: “Fata mea nu a revenit în gimnastică pentru bani. Vrea să audă iar imnul în timp ce urcă pe podium. Deşi e riscant, sunt de acord cu ea”.

Andreea Răducan, vindecată anul trecut

Puţină lume ştie că Andreea Răducan a concurat patru ani cu o tumoră benignă la picior. “Eu nu am ştiut, deşi aveam tot timpul dureri la gleznă. Medicii noştri puneau asta pe seama suprasolicitării, mai ales că pe RMN nu se vedea această tumoră. Abia anul trecut, la o clinică din Turcia, mi- au pus diagnosticul corect şi am fost ulterior vindecată”, ne-a declarat fosta campioană. De remarcat că, la recomandarea micuţei gimnaste, prezentatoarea TV Andreea Marin s-a tratat la aceeaşi clinică pentru o afecţiune despre care nu a dorit să dea prea multe detalii.

Chivu a renunţat la tricolor

Dacă gimnastele Andreea Răducan şi Cătălina Ponor şi-au dorit să reprezinte România la marile competiţii internaţionale, în ciuda unor afecţiuni medicale serioase, la polul opus, în lumea fotbalului, Cristian Chivu (foto) a anunţat că nu mai vine la naţională tocmai din cauza unor probleme de sănătate. El a ales, în urmă cu două luni, să joace doar pentru echipa de club, Inter Milano, care-i plăteşte un salariu de 5.000.000 € pe an. Chivu a suferit o accidentare cumplită la cap, la începutul anului trecut.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Carte de vizită
CĂTĂLINA PONOR

Data/locul naşterii: 1987/Constanţa
Palmares:

  • 3 medalii de argint (CM 2003),
  • 3 medalii de aur (CE 2004),
  • 3 medalii de aur (Jocurile Olimpice 2004),
  • o medalie de aur (CE 2005),
  • o medalie de bronz (CM 2005),
  • o medalie de aur,
  • una de argint şi una de bronz (CE 2006)
  • o medalie de bronz (CM 2007).

Citiţi în Libertatea de mâine un interviu exclusiv cu gimnasta pe patul de spital. Tot în ediţia de mâine veţi vedea primele poze cu sportiva după operaţia la inimă

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”
GSP.RO

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală