Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > EXCLUSIV / Ilie Năstase, câte case? N-are bani, dar își face vilă la munte!

EXCLUSIV / Ilie Năstase, câte case? N-are bani, dar își face vilă la munte!

Ilie Năstase (67 de ani), primul lider ATP din istoria tenisului masculin, şi George Cosac (46 de ani), preşedintele Federaţiei Române de Tenis, au fost prezenţi, la sfârșitul săptămânii trecute, la inaugurarea unei baze de tenis în Curtea de Argeş. După inaugurare, cei doi au mers la o păstrăvărie aflată la 70 de kilometri de Câmpulung, unde au petrecut ca în tabară.

Fost număr 1 mondial, Ilie Năstase, şi George Cosac au fost primiţi la Curtea de Argeş de 200 de copii dornici de autografe şi de poze. Cei doi foşti jucător de tenis au schimbat mingi cu cei prezenţi şi au răspuns, amabili, tuturor solicitările.

După terminarea evenimentului,  Ilie Năstase a luat a stat la masă cu oficialitățile locale (a mâncat pizza și a băut bere), după care a mers la păstrăvărie, unde a avut calitatea de invitat de onoare.

”Nasty” a fost impresionat de frumuseţile locale încât a vorbit cu proprietarul să îi dea un loc de casă în zonă. Respectivul a aceptat imediat. Conform apropiaților, Ilie Năstase va începe în curând să îşi construiască în zonă o casă de vacanţă.

Deși este senator, Ilie Năstase nu stă pe roze cu banii. În urma divorțului de Amalia, din 2010, Ilie s-a ales cu o ”gaură” de 2,2 milioane de euro, după partaj. Suma trebuie achitată până pe 2021. Se spune că Năstase are în conturi doar 450.00 de euro, fiind imaginea unei bănci, BRD, de la care ia credit cu comision 0, la fel ca și Nadia Comăneci și Gică Hagi.

Ilie Năstase are însă proprietăți: un apartament de lux în Mamaia, o casă în București și mai multe terenuri.

Are loc în loja regală

Seara de vineri s-a încheiat la păstrăvărie cu un foc de tabară, unde marele campion s-a simţit ca în taberele din copilărie. Sâmbătă, Ilie Năstase a plecat în Anglia, să o vadă pe Simona Halep la Wimbledon. ”Nasty” are loc, la turneul londonez, în loja familiei Regale.

Ilie Năstase o va încuraja pe Simona Halep de la fața locului, sportiva noastră fiind calificată în fazele superioare ale turneului – optimile de finală.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close