Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV / Tatăl Cameliei Potec are un regret uriaș! ”Vreau un nepot!”

EXCLUSIV / Tatăl Cameliei Potec are un regret uriaș! ”Vreau un nepot!”

[gallery ids="1428686,1428685,1428684,1428683"]

Camelia Potec (30 de ani), campioana olimpică de la Atena, se gândeşte la viitorul financiar. Camelia, alături de tatăl ei, Grigore Potec, au pus pe picioare o afacere în turism și plimbă turiştii pe Dunăre cu un vapor de cinci stele .

Grigore Potec, tatăl marii noastre campioane, se ocupă de afacerea familiei. El este administratorul vaporului de cinci stele care taie Dunarea-n lung și lat. Vaporul are 10 camere duble, un restaurant de 60 locuri şi o zonă de agrement. Camerele au pat dublu, televizor, aer condiţionat, telefon şi acces la Internet. Vaporul a reintrat în circuitul turistic în acest an, de la  1 mai. Costul: un grup de 20 de persoane trebuie să achite 10.000 de lei pentru cinci zile.

Părintele Cameliei ne-a spus că se ocupă singur de afacere, fiica sa fiind foarte ocupată cu Federația Româna de Natației, unde ocupă, de anul trecut, pozitia de președinte.

Grigore Potec nu regretă ca fiica sa a ales să facă înot: ”Am simţit că iubeşte mai mult apa decât pe noi, dar nu îmi pare rău! Cred, totuși, că trebuia să se retragă mai devreme, să nu mai meargă la Olimpiada de la Londra, din 2012”.

În viaţa personala a fiicei lui, tatăl nu s-a implicat niciodată, dar are un regret: ”Îmi pare rău că nu am încă un nepoțel de la Camelia, dar nu e timpul trecut. Sfatul meu este să găsească pe cineva, să se mărite și se rezolvă”.

Proiectul îndrăzneţ al familie Potec în turism – un hotel plutitor –  a presupus o investiție de 373.494 de euro. Proiectul a fost realizat în cadrul Programului Agricol pentru Dezvoltare Rurală şi poartă denumirea de Amenajare ponton pentru servicii turistice. Vaporul are o autonomie de 20 de ore şi deplasează pe o distanţă de 62 de kilometri, între între Brăila şi Podul Giurgeni. Pe traseu există mai multe opriri, dându-le astfel posibilitatea turiştilor să se plimbe cu bărcile, să pescuiască sau să meargă la vânătoare, atunci când este sezon.

CAMELIA POTEC
Deţine 8 medalii de aur la Campionate Naţionale,
3 medalii de bronz şi una de argint la Campionatele Europene,
două medalii de bronz la Campionatele Mondiale,
medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close