Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV VIDEO / Guilherme, ex-Petrolul: ”Steaua? De ce nu!”
Sport Libertatea > Sport > EXCLUSIV VIDEO / Guilherme, ex-Petrolul: ”Steaua? De ce nu!”

EXCLUSIV VIDEO / Guilherme, ex-Petrolul: ”Steaua? De ce nu!”

Haubert Guilherme (24 de ani) s-a despărţit cu scandal de Petrolul Ploieşti. Fundaşul brazilian a dezvăluit, în exclusivitate pentru SportNews.ro, ce l-a determinat să părăsească formaţia lui Răzvan Lucescu:

”Plec în Brazilia, ca să mă liniştesc. Apoi, vreau să-mi găsesc un angajament în străinătate. Nu mă ma întorc la Petrolul! Sunt extrem de dezamăgit. Nu e adevărat că mi s-a propus 200.000. de euro la semnătură şi un salariu lunar de 10.000. de euro din partea clubului Petrolul. Mario Nicolae (n.r. – managerul general al găzarilor) e vinovat pentru plecarea mea. Deşi era împreună cu patronul Dan Capră în concediu, la Mallorca, în Spania, îmi spunea la telefon că nu poate lua legătura cu acesta”.

Întrebat dacă ar accepta să vină la Steaua în ciuda dezamăgirii pe care a trăit-o la Ploieşti, sud-americanul a răspuns: ”Cât timp am fost la Petronul, nu s-a pus problema să ajung la Steaua. Acum, nu aş spune nu unei eventuale oferte a campioanei!”.

Haubert Guilherme se afla la final de contract şi n-a mai semnat prelungirea, deşi, chiar înainte de ultimul meci disputat pe ”Ilie Oană” sezonul precedent, cu Steaua, s-a anunţat “oficial” că jucătorul ar fi parafat un nou angajament. Totul n-a fost însă decât praf în ochii suporterilor.

Pe de altă parte, și ”Gui” a fost nehotărât: a plecat acasă, în vacanță, fără să încheie actele! Pentru a se asigura, ”lupii” l-au transferat pe francezul Jean-Alain Fanchone, jucător ”mai ieftin”. Cu două zile înainte de reunirea de marți, brazilianul i-a dat un mesaj antrenorului Răzvan Lucescu: ”De-abia aștept să vin la antrenamente”. Numai că șefii clubului, care-l angajaseră pe Fanchone, nu au mai fost de acord să-l primească în lot.

”Pe mine nu mă speria concurența. Mario Nicolae putea să-mi spună că nu mai are nevoie de mine, nu era nicio problemă, știam și eu în ce ape mă scald. Dar el m-a ținut până acum patru zile că vrea să continue cu mine… Ca apoi să apară pozându-se cu Fanchone! Să nu se înțeleagă greșit, n-am nimic cu francezul”.

”Cred că trebuie să mă gândesc la cariera mea. Respect Petrolul, fanii săi, dar trebuie să iau acum în calcul orice ofertă. Inclusiv de la Steaua. Prioritatea au, însă, echipe din afara României”.

”Câmd am intrat în vestiar, la reunirea de marți, antrenorul Răzvan Lucescu era perplex: ”OOOOOOOOOO, te-ai întors…!”. Locul meu era deja ocupat de Fanchone”.

”Urez baftă Petrolului, sper să rămână sus în continuare, fiindcă este o echipă mare”.

”Petrolul mai are să-mi dea două salarii și mai am de încasat prima de la… Primărie!”.

”Răzvan Lucescu e un antrenor foarte bun. Poate vom lucra împreună la altă echipă. I-am urat baftă! Sunt convins că va avea rezultate cu FCP”.

”Acum nu m-aș mai întoarce la Petrolul nici dacă m-ar mai chema ei. E tardiv!”.

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close