Mergi direct la conținut »
Fanii pot deveni al patrulea arbitru la galele Superkombat. Primul test va fi gala de la București
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Fanii pot deveni al patrulea arbitru la galele Superkombat. Primul test va fi gala de la București

Superkombat va implementa un soft prin care fanii pot vota în timp real învingătorul de la meciurile din cadrul galelor, primul test urmând să fie făcut chiar în această săptămână, cu ocazia evenimentului de la Romexpo, acolo unde luptători din 9 țări se duelează pentru visul american.

De Daniel Conțescu,

Promotorul Eduard Irimia a anunțat că odată cu noul site, superkombat.com, care va fi lansat joi, fanii vor avea ocazia să își dea cu părerea asupra deciziei finale a arbitrilor judecători. „Vom avea două sondaje. Odată unul înaintea meciului, iar al doilea în timpul meciului, când cei care intră pe site pot vota învingătorul la finalul celor 3 reprize.

Vor avea toate opțiunile, asemenea unui arbitru-judecător, datorită celor de la Be It Systems, care au integrat tot acest soft. La gala de la Romexpo va fi totul experimental, va fi un test, vedem cum funcționează și există inclusiv posibilitatea ca pe viitor, publicul să devină al patrulea arbitru”, a declarat oficialul.

Astfel, Superkombat ar putea deveni prima promoție din lume care integrează publicul ca parte directă în deciziile arbitrilor. „Bineînțeles, întâietate au arbitrii-judecători, dar dacă acolo decizia nu e concludentă, votul în timp real de pe site va conta pentru verdictul final. Site-ul nu va conține doar această aplicație de arbitraj-online, ci va avea mai multe opțiuni pe care le vom prezenta la lansarea oficială, care va avea loc joi, când avem programate cântarul oficial și conferința de presă”, a mai afirmat oficialul.

Primul Superkombat World Grand Prix al anului va avea loc vineri, de la ora 20:00, la Pavilionul Central al Romexpo, unde sportivi sosiți de pe 3 continente se vor confrunta pentru un loc în marea finală din toamnă. Prețul unui bilet începe de la 50 de lei și e disponibil pe myticket.ro și în magazinele Diverta, dar și vineri, direct la Romexpo.

Pe lângă cele 10 confruntări internaționale și producția de televiziune comparabilă cu evenimentele de profil din Japonia, la gală vor fi prezenți și doi artiști internaționali, americanul DJ Jove și Mario Joy, interpretul hitului „California”.

Close
Închide
  Close