15 Sep. 2017 13:54

Finala Memorialului ”Elemer Tordai” la baschet masculin, câștigată de CSU Sibiu

Distribuie

Finala Memorialului ”Elemer Tordai” la baschet masculin se joacă AZI. Se înfruntă CSU Sibiu şi KB Kosice.

ACTUALIZARE 15 septembrie, 00.50. Echipa masculină de baschet BC CSU Sibiu a câștigat, joi seara, ediția a noua a Memorialului ”Elemer Tordai”, în Sala Transilvania din Sibiu, după ce a învins formația KB Kosice (Slovacia) cu scorul de 93-80.

Radu Paliciuc a fost cel mai bun de la învingători, cu 21 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive.

De la oaspeți s-au remarcat Palm 18 puncte, Maric 18 puncte și Fletcher 15 puncte.

În finala mică, BCM U Pitești a dispus de BC Mureș cu 85-79.

Troupe 21 puncte, Kostoski 18 puncte și Agafonov 17 puncte au fost cei mai buni de la piteșteni, iar Bolds 17 puncte, Mijovic 17 puncte și Santa 16 puncte, 15 recuperări s-au remarcat de la mureșeni.

——-

Echipele BC CSU Sibiu și KB Kosice vor juca finala ediției a noua a Memorialului ”Elemer Tordai” la baschet masculin, joi, de la ora 19,00, în Sala Transilvania din Sibiu.

Miercuri, în primul meci, BCM U Pitești a fost învinsă de slovacii de la KB Kosice, cu 85-75. De la piteșteni, la care nu au jucat americanul Nick Russell și finlandezul Maati Nuutinen, s-au remarcat Laszlo Lazar 14 puncte, Aco Kostoski 12 puncte, Titus Nicoară (la primul meci pentru argeșeni) 12 puncte, Marius Ciotlăuș, 11 puncte.

Finala Memorialului ”Elemer Tordai”. Finala mică, în deschidere

BC CSU Sibiu a trecut de BC Mureș Târgu Mureș cu 70-66, în a doua partidă a zilei.

Joi, de la ora 17,00, se va disputa finala mică, între BCM U Pitești și BC Mureș.

CITEŞTE ŞI: LIVE TEXT Liga Europa, FCSB – Viktoria Plzen (joi, ora 22.05), primul meci din Grupa G. Se tunde iarba în jurul Arenei Naționale. Alibec sau Gnohere? Scandal cu Budescu! Dică: ”Ce ar trebui să fac, să bat jucătorii?”

Loading...
Comentarii