Mergi direct la conținut »
Gafa teribilă pe care au comis-o dinamoviștii după moartea lui Ekeng! Foto în articol
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gafa teribilă pe care au comis-o dinamoviștii după moartea lui Ekeng! Foto în articol

Gafa teribilă pe care au comis-o dinamoviștii după moartea lui Ekeng! Foto în articol

Decesul atât de neașteptat al camerunezului Patrick Ekeng a îndoliat întreg fotbalul românesc și i-a făcut pe dinamoviști să-și piardă capul cu totul. O gafă uriașă n-a fost observată nici când pe stadionul Dinamo a avut loc comemorarea jucătorului dispărut. Abia mai apoi, când cortegiul funerar a ajuns la Aeroportul Henri Coandă s-a descoperit acea greșeală.

De Octavian Cojocaru,

Dinamoviștii au încercat să pregătească în cele mai mici amănunte toate formalitățile legate de înmormântarea lui Ekeng, dar tot au comis o gafă. Noroc că nu a observat-o nimeni, deși la momentul comemorării camerunezului pe stadionul Dinamo au asistat peste 2.000 de oameni, plus, colegii, antrenorii, conducătorii clubului, dar și familia jucătorului.

Pe crucea lui Patrick Ekeng a fost trecut la anul nașterii – 23.03.1990 – dar la deces a apărut data 06.05.1990. Și la anul nașterii, și la anul decesului a apărut tot 1990. Abia mai târziu cineva a văzut gafa și le-a atras atenția dinamoviștilor.

Crucea lui Ekeng a fost scrisă greșit

Crucea lui Ekeng a fost scrisă greșit

Mai mult, se spune că pe aeroportul Otopeni s-a mai produs un „scurt-circuit” vineri, 13 mai, când trupul lui Ekeng a fost transportat spre Yaounde. Coșciugul cu trupul lui Ekeng n-a putut fi îmbarcat până când cei de la Dinamo n-au achitat o taxă suplimentară care se plătește în astfel de cazuri. Au fost alte emoții pentru familia și așa încercată.

Patrick Ekeng a fost înmormântat ieri la Yaounde, capitala Camerunului.

Close
Închide
  Close