Mergi direct la conținut »
Costel Gâlcă e DISPERAT: încă o ŢINTĂ RATATĂ de Steaua. A ales altă echipă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Costel Gâlcă e DISPERAT: încă o ŢINTĂ RATATĂ de Steaua. A ales altă echipă

Costel Gâlcă e DISPERAT: încă o ŢINTĂ RATATĂ de Steaua. A ales altă echipă

Steaua se chinuie pe piaţa transferurilor şi primeşte un singur răspuns la toţi jucătorii doriţi de noul antrenor, Costel Gâlcă. Şi acesta este invariabil "NU". Gâlcă s-a plâns la terminarea cantonamentului din Italia că fără achiziţii există riscul unui sezon compromis pentru "roş-albaştri".

„Dacă mă întrebaţi acum, după cele două înfrângeri din Italia, este clar că nu îmi pot îndeplini obiectivele. Mai am nevoie de doi-trei jucători”, a spus franc tehnicianul campioanei. Astăzi, Gâlcă a mai primit o lovitură, alt jucător pus în capul listei de priorităţi a ales altă echipă.

Sergi Gomez, fundaşul în vârstă de 22 de ani de la FC Barcelona B, jucător crescut la celebra şcoală a catalanilor „La Masia”, şi-a dat acordul pentru un transfer la Celta Vigo. „El Mundo Deportivo” a dezvăluit că jucătorul dorit de Gâlcă a fost lăsat să plece liber la Celta, deşi mai avea contract pe încă un sezon cu Barcelona. Sergi Gomez a semnat un acord pe trei ani cu noua sa formaţie.

Sergi Gomez este al doilea jucător de la Barcelona B pe care Streaua l-a ratat în această vară. Primul care a ales altă variantă a fost Ilie Sanchez, care a preferat formaţia Munchen 1860. Şi alţi jucători i-au dat cu flit campioanei în această vară. Madson, fost la Vaslui, e mai tentat de varianta CS U Craiova, Madson a plecat tot de la „galben-verzii” din Moldova şi a ajuns tocmai la Neftchi Baku. Iar Paul Anton rămâne o ţintă foarte scumpă.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close