Între jucătorii selecţionaţi nu se află cel mai bun tenisman luxemburghez din ultimii ani, Gilles Muller, care ocupă locul 28 în clasamentul mondial. Nici ceilalţi doi jucători din clasamentul ATP nu au fost reţinuţi de Goudenbour, Alex Knaff (locul 1.261 la simplu) şi Christophe Nickels (1.600 ATP).

Luxemburgul va veni la Piatra Neamţ cu Raphael Calzi (20 ani, locul 1.534 la dublu), Christophe Tholl (23 ani, fără clasamente), Ugo Nastasi (24 ani, fără clasamente) şi Robi Tholl (21 ani, fără clasamente).

Lotul României îi cuprinde pe Marius Copil (locul 92 ATP la simplu), Horia Tecău (8 ATP la dublu), Florin Mergea (57 ATP la dublu), Nicolae Frunză (608 ATP la simplu), Bogdan Borza (796 ATP la simplu).

Meciul se va juca pe 3-4 februarie, la Piatra Neamț

Meciul va avea loc în perioada 3-4 februarie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

Acesta va fi primul meci pentru Gabriel Trifu în postura de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României.

România va juca în premieră cu echipa Luxemburgului.

La sfârşitul lunii octombrie, România a fost învinsă de Israel cu 5-0 la Ramat Hasharon, în meci de baraj pentru menţinerea în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa. Fără jucători de bază ca Marius Copil, Horia Tecău sau Florin Mergea, România a retrogradat după 24 de ani din Grupa I în Grupa a II-a (al treilea eşalon mondial)

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea