ACTUALIZARE 11 ianuarie, ora 07.30. În semifinalele de la Sydney, perechea Tecău – Rojer s-a împiedicat de duetul germano-sârb Jan-Lennard Struff – Viktor Troicki. Cei din urmă s-au impus cu 7-6 (5), 6-1.

Favoriţi numărul doi la câştigarea competiţiei, Tecău şi Rojer au fost depăşiţ după un meci care a durat o oră şi 13 minute. 

Struff şi Troicki evoluează pentru prima dată împreună la turneul australian. 

Pentru parcursul de la Sydney, Horia şi Jean-Julien vor primi un cec în valoare de 7.240 de dolari şi 90 de puncte ATP în ierarhia de dublu.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul doi, au obţinut victoria după o oră şi 20 de minute. Cuplul româno-olandez a avut procentaje excelente pe propriul serviciu, 92% pe prima minge şi 84% pe a doua, pierzând doar şase puncte.

Victorie de 7.240 de dolari

Tecău şi partenerul său au acum 4-1 în meciurile directe cu columbienii, pe care i-au mai întrecut în 2015 în optimi la Miami, în 2017 în finală la Geneva şi în optimi la Shanghai. Singura victorie reuşită de Cabal şi Farah a fost în 2014, în optimi la Shanghai. Se remarcat că toate partidele de până acum s-au decis în super tiebreak.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, finalişti la Sydney în 2015 și campioni la US Open anul trecut, şi-au asigurat un cec de 7.240 dolari şi 90 de puncte ATP, iar în penultimul act vor întâlni cuplul Jan-Lennard Struff (Germania)/Viktor Troicki (Serbia).

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri