Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Ies la iveală combinațiile selecționerului! ^Anghel Iordănescu a folosit apartamentul lui Gabi Oprea fără să dea chirie! GALERIE FOTO

Ies la iveală combinațiile selecționerului! ^Anghel Iordănescu a folosit apartamentul lui Gabi Oprea fără să dea chirie! GALERIE FOTO

[gallery ids="1338508,1338509,1338510,1338511,1338512,1338513,1338514,1338515"]

Acuzat de Generația de Aur că a trădat, atunci când a ales să rămână la FRF cu conducerea instalată pe 5 martie 2014, Anghel Iordănescu (65 de ani), selecționerul cu care România va merge la Campionatul Euriopean din Franța, începe să fie ”dezbrăcat” și, astfel, să iasă la iveală combinațiile pe care le-a pus la cale cu Gabi Oprea, un personaj cu trecut controversat. Ele apar după ce Oprea, fost ministru de mai multe ori, ex-pvicepremie, a pierdut din influență politică. Altfel, probabil că nu le-am fi aflat niciodată. Înaintea lui Iordănescu, România a avut un selecționer penal, Victor Pițurcă.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea și fratele său, Daniel Oprea, folosit de fostul vicepremier ca un paravan în afacerile sale din primul deceniu de după Revoluție, conform unei plângeri penale făcute la Direcția Națională Anticorupție (DNA) de Julien Rosengren (un fost asociat), apar că ar controla mai multe apartamente dintr-un ansamblu de locuințe din București.

În declarația sa de avere, Gabriel Oprea recunoaște doar două locuințe din acest imobil. Ansamblul a fost preluat gratuit, în 1992, de la stat și finalizat cu o unitate militară, în anul următor.

Din declarația de avere a fostului vicepremier Gabriel Oprea reiese că acesta deține două apartamente în blocul T1B, de pe strada Calea 13 Septembrie. În realitate, în acest bloc și în cel alăturat T1C, membrii familiei liderului UNPR au apărut în ultimii ani ca proprietarii și a altor două locuințe.

Mai mult, un alt fost apartament al liderului UNPR era trecut, între 2008-2012, ca și cabinet parlamentar pentru Anghel Iordănescu, prietenul bun al lui Oprea. Cei doi sunt prieteni la cataramă, au împărțit un duplex în cartierul bucureștean Drumul Sării. Mai mult, Oprea, pe când era ministru al Apărării, i-a acordat lui Iordănescu încă o stea de general, pe 1 decembrie 2014!

Conform informațiilor primite de la Senat, actualul selecționer nu a plătit chirie pentru acel spațiu, susține portalul ghiduldestiri.

AICI, întreg articolul.

 
 
Close
Close
Închide