Delegația tricoloră a aterizat luni după-amiază la Paris, iar seara s-a cazat la Rouen, unde pe 20 și pe 21 aprilie vor avea loc cele 5 dispute care vor decide una dintre finaliste în actuala ediție de Fed Cup (cealaltă finalistă va fi decisă de duelul Australia – Belarus, de la Brisbane).

Rămas în țară, Ilie Năstase, 72 de ani, va sta lipit de televizor la meciurile de sâmbătă și de duminică. ”Avem prima șansă. Mergem să câștigăm, mai ales că se va juca pe zgură, o suprafață pe placul Simonei Halep. Și la dublu avem echipă bună”, consideră ”Nasty”.

Pedepsit în Fed Cup

”Sala va fi plină și ostilă echipei noastre, dar cu limite. Va există un arbitru, iar lucrurile nu pot scăpa de sub control”, mai crede Năstase, eliminat și pedepsit la meciul România – Marea Britanie, din aprilie 2017, pentru că a jignit o jurnalistă britanică, dar şi pe jucătoarea Johanna Konta şi pe căpitanul nejucător al britanicelor, Anne Keothavong.

Starul de pe banca României s-a ales atunci cu o suspendare de 3 ani, care expiră abia pe 31 decembrie 2020, și a fost amendat cu 10.000 de dolari. Pedeapsa i-a adus ieșirea din peisajul Fed Cup, locul său fiind ocupat de Alina Tecșor, iar acum de Florin Segărceanu.

Acum, ”Nasty” are propriul turneu. Aflat în pragul celei de-a cincea căsnicii, Ilie Năstase cutreieră țara, în aceste zile, în calitate de candidat UNPR la alegerile europarlamentare. A fost la Iași, Piatra-Neamț, Cluj, iar meciul Franța – România îl va găsi la Timișoara, în plină campanie. ”Sigur mă voi uita la meciuri, doar am fost și eu antrenorul României”, ne-a precizat Năstase.

 

 

 

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă