Mergi direct la conținut »
Juan Martin Del Potro ar putea reveni la sfârşitul anului
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Juan Martin Del Potro ar putea reveni la sfârşitul anului

Juan Martin Del Potro ar putea reveni la sfârşitul anului

Juan Martin Del Potro (25 de ani) a ratat cea mai mare parte a anului 2014, din cauza unei operaţii la încheietura mâinii stângi. Problemele par a se fi rezolvat pentru jucătorul argentinian. Acesta a început deja procesul de recuperare şi şi-a anunţat suporterii că nu va evolua la turneele de la Kuala Lumpur (Malaezia), Tokio (Japonia) şi Shanghai (China), dar speră să revină pe teren la turneele din Europa, din octombrie.

„Vreau să profit de această ocazie pentru a vă spune vouă, fanilor mei, că deşi recuperarea mea după operaţie decurge bine, mai am nevoie de timp pentru a ajunge la un nivel competitiv necesar unui calendar cu turnee din săptămână în săptămână.

Am muncit din greu pentru a reveni în Asia, unde am avut rezultate bune anul trecut, dar din păcate nu a fost posibil. Îmi vor lipsi fanii din Malaezia, Tokio şi Shanghai, care mereu m-au susţinut. Voi munci din greu pentru a putea să joc în Europa la sfârşitul acestui an. Vă mulţumesc tuturor!”, a postat Del Potro pe contul său de Facebook.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close