Mergi direct la conținut »
Liga 1. Baraj de promovare / menținere: FC Voluntari - UTA 3-0. Au marcat toți atacanții ilfoveni
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Liga 1. Baraj de promovare / menținere: FC Voluntari - UTA 3-0. Au marcat toți atacanții ilfoveni

Liga 1. Baraj de promovare / menținere: FC Voluntari – UTA 3-0. Au marcat toți atacanții ilfoveni

BARAJ DE PROMOVARE / MENȚINERE

De Octavian Cojocaru,

VOLUNTARI – UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ 3-0
Mihai Voduț (27), Alexandru Tudorie (44), Adrian Bălan (79)

FC Voluntari și-a asigurat un rezultat confortabil, după meciul-tur al barajului de promovare / menținere în Liga 1 la fotbal: 3-0 cu UTA.

Toate cele două vârfuri trimise în teren de Florin Marin – ”Flocea” (Mihai Voduț și Alexandru Tudorie – titulari, iar Adrian Bălan a intrat pe teren după pauză, în locul accidentatului Tudorie). 

Returul este programat duminică, de la ora 13.00, pe terenul ”Motorul” din Arad.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

FC Voluntari și UTA Bătrâna Doamnă Arad se vor duela astă-seară, de la ora 18.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din orașul ilfovean, în prima manșă din barajul pentru promovare/retrogradare din Liga 1 la fotbal.

Cele două echipe își joacă nu numai locul în prima divizie, ci și viitorul din punct de vedere financiar, fiindcă banii din drepturile de televiziune le fac cu ochiul.

Ilfovenii, dacă vor pierde, vor rămâne și fără jucători, fiindcă majoritatea au clauze în contract că dacă echipa pică, ei vor fi liberi de contract. Arădenii știu că doar Liga 1 le poate oferi cât de cât siguranța unui viitor și al unor salarii plătite la timp.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

FC Voluntari

  • Florin Marin:Am urmărit meciurile arădenilor cu Dunărea Călăraşi. Au meritat calificarea, au fost mai buni şi şi-au dorit să joace cu noi. Normal că acum speră să ajungă în Liga 1! Trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate. Să încercăm să nu luăm gol acasă, ar conta mult. La Arad va fi şi presiunea suporterilor, chiar dacă stadionul ‘Motorul e mic sau ora ‘criminală de joc, la prânz, vara… Aş fi mulţumit cu un 2-0. UTA are câţiva jucători interesanţi şi o mare foame de Liga 1. În opinia mea avem prima şansă, avem un lot mult mai valoros şi experimentat. E bine că ne-am odihnit uhn pic, jucătorii erau epuizaţi după meciurile de play-out“.

► Echipa probabilă: Bornescu – Filipov, Țâru, Maftei, Mitache – Moke, Novac – L. Rus, V. Achim, H. Koné – Ad. Bălan

Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că „după ora 16:00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!
Recomandări

Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că „după ora 16:00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!

 

► Rezerve: Balauru, Novaković, N. Grigore, Ştefănescu, Enceanu, Pancu, Voduţ

► Director tehnic: Florin Marin. Antrenor: Sorin Popescu

UTA Bătrâna Doamnă

  • Alin Gligor:Din punctul meu de vedere, cred că se putea juca pe un teren neutru barajul cu Voluntari, de exemplu la Cluj. Acolo, am fi avut câteva mii de arădeni și cred că și clujenii alături de noi, dar asta este decizia FRF și trebuie să ne conformăm. Sperăm într-un rezultat bun, mai ales că nimeni nu ne dădea șanse după meciul tur de la Călărași. Dar, alături de acest public frenetic, am crezut în noi și acum ne bucurăm“.
  • Ciprian Rus:Avem șanse mari și cu Volunariul. Cel puțin acasă, cu acest public extrordinar în spate, nu văd cine ne poate bate. Dacă noi suntem proaspeți, iar publi­cul e la fel ca azi și sunt convins că va fi, câștigăm și cu Voluntariul. Personal, nu am mai simțit așa ceva de foarte mult timp și cred că nimeni nu a mai simțit la Arad în ultima vreme acel fior. A fost ceva extraordinar, vrei nu vrei ești împins de la spate“.
Mărturia unui jurnalist care s-a întors din Lombardia pe Otopeni. Îl contrazice pe Arafat: Minciuni!
Recomandări

Mărturia unui jurnalist care s-a întors din Lombardia pe Otopeni. Îl contrazice pe Arafat: Minciuni!

 

        Marius Curtuiuș: „I-am urmărit în câteva meciuri și nu sunt de speriat. Baia Mare i-a și bătut în Cupă, nu văd de ce nu i-am putea învinge și noi. Sunt, până la urmă, echipa de pe locul 12 în Liga 1, nu au ajuns degeaba la acest baraj, trebuie să avem încredere în posibilitățile noastre. Mergem să dăm gol sau goluri. Oricum, jocul decisiv se joacă la Arad”, a spus Marius Curtuiuș, atacantul celor de la UTA.

         Roland Nagy: „Se simte tot de a fost într-un an, atât ca uzură fizică și psihică. Avem și suspendarea lui Manea, din nimic, dar trebuie să suportăm acest lucru. Voluntariul vine după un sezon furtunos, au avut posibilitatea să se pregătească din timp de acest baraj, să fie proaspeți, lucizi, ceea ce constituie un dezavantaj pentru noi. Cum a zis și domnul Florin Marin, avem entuziasmul de partea noastră, suntem în priză, dar aici totul e cu plusuri și minusuri. La un asemenea ritm cum am jucat în ultima perioadă nu s-a jucat nici în Anglia nici de Boxing Day. Noi am tot <

Arbitri: I. Kovacs – Ov. Artene, V. Urzică. Adiționali: Ad. Comănescu, L. Rusandu; Rezervă: Aurel Oniță

Close
Închide
  Close