Mergi direct la conținut »
”Lupii”, tot cu ”Generația de aur”! Tibor Selymes poate fi demis marți, ^Costel Gâlcă e dorit la Petrolul! Există și varianta Cosmin Contra
Sport Libertatea > Sport > ”Lupii”, tot cu ”Generația de aur”! Tibor Selymes poate fi demis marți, ^Costel Gâlcă e dorit la Petrolul! Există și varianta Cosmin Contra

”Lupii”, tot cu ”Generația de aur”! Tibor Selymes poate fi demis marți, ^Costel Gâlcă e dorit la Petrolul! Există și varianta Cosmin Contra

Soarta antrenorului Tibor Selymes (45 de ani) pare pecetluită. În aceste momente, conducerea discută aducerea altui antrenor. Tibi și-a luat o zi liberă luni, iar marți are o întrevedere cu patronul Dan Capră.

Lupii” au negociat cu alt membru al Generației de aur, Costel Gâlcă (43 de ani), liber după ce a realizat tripla cu Steaua în sezonul trecut (titlu, Cupă, Cupa Ligii). Costellino a refuzat prima ofertă, dar se mai discută, mai ales că, după ce și-a încheiat contractul cu Steaua, tehnicianul a plecat în vacanță prelungită în Spania pentru că nu și-a găsit un alt angajament.

DETALII, AICI.

În ceea ce-l privește pe Tibor Selymes, acesta a deluzionat pe banca tehnică a ”lupilor galbeni”, obținând doar o victorie în opt etape. Rezultatele modeste, după jocuri bune, mai puțin bune și slabe, plus ceva ghinion l-au făcut pe Selymes să intre în colimatorul șefilor de la Petrolul, care vor să-l vadă cât mai repede plecat de la echipă. Imediat cum i se va găsi un înlocuitor, lui Selymes i se va propune rezilierea contractului.

În ipoteza în care Costel Gâlcă nu se înțelege cu Petrolul, patronul Dan Capră se gândește la readucerea lui Cosmin Contra. De altfel, printre spectatorii de la meciul cu Pandurii, s-a numărat ș Mario Nicolae, fostul manager al ”lupilor”, mâna dreaptă a lui ”Guriță”. Contra și Nicolae au făcut echipă și la Petrolul, și în China, la Guangzhou R&F.

”Lupii”, care au început sezonul cu o penalizare de șase puncte, sunt pe ultimul loc după opt runde, cu un punct în clasament!

Close
Închide
  Close