De Mihai Toma,

”Când eram tânăr, eram un animal plin de bani. Plăteam oamenii, pe toată lumea, sărbătoream cu toti prietenii și făceam sex cu mamele, surorile și verișoarele lor… orgii”, a spus ”Iron” Mike, 56 de meciuri în carieră, între 1985 și 2005, 50 de victorii, 44 KO, 6 înfrângeri, 5 KO.

Eram nebun. Eram atât de bolnav… și nici nu aveam idee de cât de bolnav sunt.

Mike Tyson:

Asupra apetitului său sexual, fostul campion mondial la categoria grea a făcut referiri și în carte autobiografică, povestită la persoana întîi, dar scrisă de Larry Sloman.

”Cât timp am fost închis, am făcut atât de mult sex încât eram epuizat, nici măcar nu mai mergeam la sala de sport. Pur şi simplu stăteam în celulă toată ziua”, mărturisea fostul boxer.

Nu întreţinea relaţii sexuale doar cu femeile care-l vizitau, ci inclusiv cu terapeuta închisorii, care ar fi trebuit să-l ajute în ceea ce priveşte dependenţele sale.

Veneau cu fuste cu nasturi în spate și lenjerie decupată, pentru că la prima vedere trebuie săai lenjerie pe tine, nu poți intra fără în inchisoare. Mergeam în sala de vizită și când se asezau la mine în brațe… vă dați seama ce urma.

Mike Tyson, în cartea sa autobiografică:

Într-in alt episod al emisiunii de pe contul său de YouTube, Tyson afirma: ”Acum, pentru că acele zile s-au dus, totul e gol! Nu mai e nimic. Lucrez la arta de a fi umil. De aceea plâng. Nu mai sunt acea persoană. Uneori mă simt ca un nenorocit. Nu vreau ca acea persoană să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, iadul vine cu acea persoană. Nu e deloc amuzant. Sună cool, ca și cum aș fi un bărbat dur. Dar urăsc acea persoană. Îmi e frică de ea”.

Tyson și Lillard

În 2003, cu peste 300.000.000 $ câștigați în box, Tyson şoca când depunea actele pentru intrarea în faliment personal. Cu datorii de peste 27 de milioane de dolari şi incapabil să le plătească, Tyson apela la această soluţie radicală, care avea însă să-i pună viaţa pe drumul salvării.

În 1991, Tyson a primit o pedeapsă de 6 ani pentru un viol pe care nu l-a recunoscut niciodat. A ispășit trei ani și a fost eliberat.


Citeşte şi:

Institutul Superior de Sănătate din Italia, despre contaminarea cu Covid-19 de pe alimente, îmbrăcăminte, tălpile pantofilor şi labele animalelor de companie

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Italia şi Spania, sub 200 de noi cazuri în ultimele 24 de ore

Soluția nu e retragerea medicilor: ne apropiem de momentul în care personalul infectat, dar fără simptome, va rămâne să lucreze cu bolnavi de COVID-19

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat