Mergi direct la conținut »
MKS Lublin- HCM Baia Mare 22-28. Ardelencele, aproape de grupele principale
Sport Libertatea > Sport > MKS Lublin- HCM Baia Mare 22-28. Ardelencele, aproape de grupele principale

MKS Lublin- HCM Baia Mare 22-28. Ardelencele, aproape de grupele principale

Echipa feminină de handbal HCM Baia Mare a învins în deplasare pe MKS Lublin, cu scorul de 28-22, în penultima etapă a Ligii Campionilor.

Băimărencele au început slab în Polonia și au înscris după mai mult de șase minute, prin rusoaica Makeeva. Treptat, ardelencele au echilibrat partida și a preluat conducerea după golul marcat de Anastasiya Lobach. La pauză, scorul a fost egal, 10-10.

După pauză, echipa lui Costică Buceschi s-a distanțat rapid la 16-11. Conduse excelent de Eliza Buceschi, do Nascimento și Elisei, băimărencele s-au distanțat la șapte goluri. Cea mai bună marcatoare a româncelor a fost Valentina Elisei, cu cinci goluri. HCM Baia Mare a învins în final cu 28-22.

Victoria de ieri a campioanei Norvegiei, Larvik, în deplasare împotriva campioanei Franței, Metz, le ajută pe băimărence. În clasament, Larvik are 10 puncte, HCM Baia Mare 4, iar Lublin și Metz câte 3. În ultima etapă, băimărencele vor întâlni acasă pe Metz, vineri, de la ora 19.00. În grupele principale, se califică primele două echipe.

 

Close
Închide
  Close