Mergi direct la conținut »
Ce-a făcut Bogdan Stelea cu primii bani pe care i-a câștigat
Sport Libertatea > Sport

Ce-a făcut Bogdan Stelea cu primii bani pe care i-a câștigat

Fostul portar Bogdan Stelea a făcut mărturisiri neștiute despre el în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Antena Stars.

De Dana Aramă,

Bogdan Stelea, care în vara acestui an a fost internat de urgență, face parte din generația de aur a fotbalului românesc.

Bogdan Stelea, care a fost căsătorit cu Mirela Stelea, a acordat un interviu pentru o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, în cadrul căreia și-a amintit cum a cheltuit primii bani pe care i-a câștigat.

„Ţin minte că m-am dus şi mi-am cumpărat un palton şi parcă nişte pantofi. N-am cheltuit mult, dar am cheltuit vreo 300 de lei şi restul banilor, m-am dus şi i-am dus acasă”, a spus Bogdan Stelea.

Fostul portar a mărturisit că și-ar fi dorit să devină pilot dacă n-ar fi făcut carieră în fotbal.

„Îmi plăcea boxul. Îmi mai doream să fiu pilot, pilot militar şi de asta am şi fost la liceul de aviaţie în treapta întâi, dar nu am reuşit să ţin pasul pentru că se învăţa prea mult acolo”, a afirmat el.

Sportivul a comentat și pe marginea vieții sale personale, mărturusind că este o fire libertină.

„Nu ştiu cât de uşor e să stea o persoană lângă mine pentru că, repet, sunt o fire destul de libertină. Şi fac lucruri doar dacă îmi place să le fac. Am fost căsătorit de 2 ori, dar nu cred că asta contează cel mai mult să ajungi în faţa altarului.

Contează în primul rând felul în care te înţelegi cu persoana respectivă şi o poţi face şi fără a ajunge să oficializezi o relaţie”, a afirmat Bogdan Stelea.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: ”Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Close
Închide
  Close