MENIU CAUTĂ

Prima apariție a lui Adrian Mutu și a Sandrei după nuntă. „Trebuie să demonstreze că e și deșteaptă” | FOTO

Distribuie

Fotbalistul Adrian Mutu și partenera sa de viață, Sandra, au avut prima apariție publică la Tv după nuntă.

Adrian Mutu, cel supranumit Briliantul, s-a cununat religios cu Sandra, duminică, 15 octombrie. Evenimentul a fost unul cu fast, invitații pe măsură, iar nașii de cununie ai celor doi au fost antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și soția acestuia, Alina.

Tot duminică, 15 octombrie, Adrian Mutu și Sandra și-au botezat băiețelul, Tiago.

Cei doi au avut prima apariție de după nuntă la emisiunea pe care Mihai Morar o prezintă la Antena 1, „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Au intrat în platoul emisiunii ținându-se de mână și au dezvăluit cu ce anume s-au cucerit unul pe celălalt.

Adrian Mutu a vorbit și despre cariera în televiziune pe care dorește să o urmeze soția lui, Sandra.

„Adi m-a cucerit prin foarte multe lucruri. dar să spunem că și misterul acesta a fost unul dintre ingredientele speciale pe care le-a folosit asupra mea. Eu cred că l-am cucerit pe Adi prin felul meu de a fi, a reușit să vadă dincolo de aparențe, să mă cunoască în substrat. Cred că asta l-a fascinat. A văzut ce fel de om sunt cu adevărat”, a declarat Sandra.

„Sandra are ceva. Zâmbetul pe care îl afișează și este foarte frumos. E, de fapt, o oglindă a sufletului ei. cel puțin pentru mine. Mă sprijină, e pragmatică, e și încăpățânată, pentru că atunci când își pune ceva în cap nu se lasă. Acum face cursurile IMA, vrea să fie o colegă de-a voastră. Să sperăm că o să și reușească. Eu cred că pe lângă frumusețe, trebuie să fie și foarte pregătită. Eu cred că ea nu-și dorește să fie doar frumoasă, trebuie să fie și deșteaptă, să demonstreze că e deșteaptă, eu știu că e.  Trebuie să demostreze acest lucru învățând și fiind foarte pregătită. Tocmai pentru că poartă un nume și e cine e”, a afirmat Adrian Mutu.


Citește și: Întâmplare năucitoare la biserica unde va avea loc ceremonia de înmormântare a Olgăi Tudorache. „Alo, Enelu?…”


 

Citește mai multe despre botez și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii