Mergi direct la conținut »
Probleme pentru Măţel. Preşedintele clubului Dinamo Zagreb a fost arestat!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Probleme pentru Măţel. Preşedintele clubului Dinamo Zagreb a fost arestat!

Probleme pentru Măţel. Preşedintele clubului Dinamo Zagreb a fost arestat!

Fotbalistul român Alexandru Măţel are probleme în Croaţia, la Dinamo Zagreb. Preşedintele clubului la care este legitimat internaționalul român a ajuns în spatele gratiilor.

Conform site-ului 24Stata, finanţatorul grupării din capitala Croaţiei, Zdravko Mamici, a fost reţinut împreună cu alţi patru bărbaţi. Mamici, care a mai fost arestat şi în luna iulie, dar a ieşit plătind o cauţiune, şi acoliţii săi sunt acuzaţi de mită, evaziune fiscală şi delapidare.

Concret, Mamici este acuzat că şi-ar fi însuşit bani, declarând sume mai mici în casă, din urma tranzacţiilor unor fotbalişti. Cel mai reprezentativ trasfer este cel al mijlocaşului Luca Modrici, vândut la Tottenham Hotspur pentru 16,6 milioane de lire sterline.

O grea lovitură pentru Dinamo Zagreb, echipă la care evoluează şi internaţionalul român Alexandru Măţel. Trupa croată evoluează în Liga Campionilor şi este pe  locul 4 în grupă, după Bayern Munchen, Olympiakos Pireu şi Arsenal Londra. Următorul meci, decisiv pentru păstrarea şanselor de calificare în primvara europeană, va avea loc la Londra, cu Arsenal. În meciul tur, croaţii au obţinut singurele puncte, după victoria cu 2-1.

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close