Mergi direct la conținut »
Război intern la Dinamo: ”Patronul Negoiță face precum Gigi Becali!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Război intern la Dinamo: ”Patronul Negoiță face precum Gigi Becali!”

Război intern la Dinamo: ”Patronul Negoiță face precum Gigi Becali!”

La Dinamo e deranj mare. Nu doar rezultatele din ultima vreme (nicio victorie în play-off, doar trei egaluri și eșecul dur cu Astra, plus umilința din Cupa Ligii de la Chiajna), ci și alte evenimente din sânul clubului au dinamitat atmosfera în curtea „câinilor”. Ionuț Negoiță, patronul „roș-albilor”, e acuzat chiar din interior că procedează ca Gigi Becali, omologul de la Steaua.

De Octavian Cojocaru,

„N-are nevoie să-i critice patronul pe jucători, că o face Rednic! Dar pe Vali Lazăr, Negoiță a insistat să-l readucă de la Concordia, deși Rednic nu-l înghite. N-ați văzut, cu Astra? Nu l-a băgat de la început pe Rotariu, dar nu l-a băgat nici pe Vali Lazăr, deși postul lui e de extremă dreapta, ci l-a preferat pe Hanca, singurul fundaș dreapta din lot. Iar pe postul de fundaș l-a pus pe Marc. Balamuc total”, ne-a dezvăluit un angajat de la Dinamo despre culisele războiului intern.

„Patronul Negoiță face precum Gigi Becali. Acum vrea să schimbe sigla, că în rest sunt toate perfecte la Dinamo, ce să spun… Pe vremuri zicea Gigi Becali că acei câini de pe stemă sunt simbolul diavolului și d-aia nu mai câștigă Dinamo nimic, că e diavolul ca semn distinctiv pe emblemă. Cred că Negoiță și-a adus aminte de ceea ce spunea Becali și d-aia vrea altă stemă”, ne-a mai dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, „insiderul” de la Dinamo.

Sigla nouă a celor de la CS Dinamo, pe care o vrea și Negoiță

Sigla nouă a celor de la CS Dinamo, pe care o vrea și Negoiță

Dinamo nu va avea niciodată noroc dacă va continua să poarte câinii pe stemă. Asta este simbol satanic. O să vedeți, poate vor lua campionatul, noi vom veni pe locul doi, dar vom merge în Liga Campionilor, iar ei nu. Ce să pună în loc de câini? Mai bine ar pune un leu, că e simbol războinic. Sau mai bine ar pune-o pe Shakira, în țâța goală. Eu l-aș vrea la Steaua pe Sfântul Gheorghe, aducătorul de biruință”, spunea Gigi Becali în noiembrie 2011.

Close
Închide
  Close