Mergi direct la conținut »
Istvan Kovacs, oprit de la delegări: ”A fost penalty și cartonaș roșu. Va sta etape bune!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Istvan Kovacs, oprit de la delegări: ”A fost penalty și cartonaș roșu. Va sta etape bune!”

Istvan Kovacs, oprit de la delegări: ”A fost penalty și cartonaș roșu. Va sta etape bune!”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că ”centralul” Istvan Kovacs va fi suspendat multe etape și că nu va mai arbitra un amical al selecționatei de tineret a Angliei, în ciuda faptului că în propusese federației engleze.

„Domnul Argăseală a propus la ca următoarea şedinţă a Comitetului Executiv să fie prezenţi membrii CCA şi să prezinte un raport şi proiectul pe termen mediu şi lung în România. Despre prestaţia lui Kovacs pot spune că sunt dezamăgit, am urmărit meciul, nu vreau să emit judecăţi de valoare, dar a fost şi penalty, şi cartonaş roşu, lucruri confirmate inclusiv de el într-o discuţie telefonică avută azi. Sunt dezamăgit de el, la fel este şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras. Kovacs era un arbitru de maximă performanţă şi încredere. Am semnat azi că nu sunt de acord să meargă la un amical al selecţionatei de tineret a Angliei, aşa cum a fost solicitat. Va fi oprit de la delegări, va sta etape bune”, a declarat Burleanu într-o conferință de presă.

Close
Închide
  Close