MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2018 18:50

Senegal – Columbia 0-1, în grupa H a Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Mina a marcat! Afircanii s-au ”ars” cu VAR

Distribuie

Senegal - Columbia, în grupa H a Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018 (joi, ora 17:00, TVR 1, TVR HD). Partidă cu caracter decisiv pentru calificarea în optimile de finală.

Senegal – Columbia 0-1

LIVETEXT, AICI.

CLASAMENTELE GRUPELOR, AICI.

Senegal, una dintre cele mai frumoase echipe de la acest Mondial, a fost învinsă de Columbia cu scorul de 1-0 și a plecat acasă. Astfel, Africa a rămas fără nicio reprezentantă în competiție.

Senegal a plătit din pricina indisciplinei: a părăsit competiția pentru două cartonașe galbene în plus. Japonia n-a fost mai bună, a fost mai cuminte!

Echipele de start

Africanii sunt la mâna lor în acest meci, întrucât beneficiază de un punct avantaj în fața columbienilor, astfel că Mane & co. pot trece în faza eliminatorie în cazul unui rezultat de egalitate.

Columbia e obligată să câștige și acest joc, din cauza înfrângerii suferite în prima partidă contra Japoniei, 1-2. Sud-americanii și-au recăpătat speranțele după triumful categoric obținut împotriva Poloniei, 3-0.

Rezultate înregistrate: Polonia – Senegal 1-2, Columbia – Japonia 1-2, Japonia – Senegal 2-2, Polonia – Columbia 0-3.

Clasamentul grupei G: 1. Japonia 4p (4-3), 2. Senegal 4p (4-3), 3. Columbia 3p (4-2), 4. Polonia 0p. În optimi se califică primele două clasate.

Arbitru: Milorad Mazici (Serbia).
Stadion: Cosmos Arena, Samara.


Citește și: VIDEO/ Dan Negru a trăit spaima vieții la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”

Citește mai multe despre columbia, Cupa Mondială și senegal pe Libertatea.

Comentarii