Mergi direct la conținut »
Simona Halep, bătută de Naomi Osaka, o jucătoare care nu este în stare să execute un tweener! VIDEO
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, bătută de Naomi Osaka, o jucătoare care nu este în stare să execute un tweener! VIDEO

Simona Halep, bătută de Naomi Osaka, o jucătoare care nu este în stare să execute un tweener! VIDEO

Simona Halep, bătută de Naomi Osaka, o jucătoare care nu este în stare să execute un tweener. Uite cine a bătut-o pe Simona Halep!

De Daniel Conțescu,

Japoneza Naomi Osaka (20 ani, 44 WTA) are serioase probleme de mobilitate, pe care însă liderul WTA n-a știut să le speculeze această lacună, sâmbătă dimineață, în semifinalele turneului de la Indian Wells. Osaka s-a impus cu 6-3, 6-0.

Pe Osaka, însă, nu tehnica o dă afară din casă, ci ambiția și forța loviturilor, motive pentru care a și fost comparată cu Serena Williams. Înainte de turneul californian, nipona a luat lecții chiar de la Daria Kasatkina (20 ani, 19 WTA), cu care se va duela în marea finală, duminică, de la ora 21.00.

Kasatkina i-a dat lecții despre cum trebuie să execute o lovitură printre picioare, cu spatele la fileu, așa-numitul ”tweener”, pe care Roger Federer și Rafael Nadal l-au transformat într-o lovitură nu doar spectaculoasă, ci și eficientă, aducătoare de puncte pe tabelă. Un astfel de exemplu, mai jos…

Faptul că agilitatea și elasticitatea nu sunt punctele forte ale asiaticei o relevă din plin video-ul de mai jos, cu lecția susținută de Kasatkina.

 

Close
Închide
  Close