Mergi direct la conținut »
All Star Game 2018. Super-duelul dintre echipele uriașilor Le Bron James și Stephen Curry a fost câștigat, dramatic, de prima / FOTO Galerie foto
6imagini
Sport Libertatea > Sport > All Star Game 2018. Super-duelul dintre echipele uriașilor Le Bron James și Stephen Curry a fost câștigat, dramatic, de prima / FOTO

All Star Game 2018. Super-duelul dintre echipele uriașilor Le Bron James și Stephen Curry a fost câștigat, dramatic, de prima / FOTO

All Star Game 2018. Toate datele despre super-duelul dintre echipele uriașilor Le Bron James și Stephen Curry (Telekomsport 1, ora 3.00).

ACTUALIZARE 19 ianuarie. Trupa lui LeBron James (Cleveland Cavaliers, Est) s-a impus în fața echipei lui Stephen Curry (Golden State Warriors, Vest) , scor final 148-145.

În primul sfert, echipa lui Stephen s-a distrat cu adversarii, câștigând-o la pas, 42-31.

Imediat, trupa lui LeBron a revenit în joc, reușind să se impună în sfertul doi cu 45-36.

După un sfert trei câștigat la limită de formația lui Stephen, meciul s-a decis în ultimul sfert. Aici, LeBron și colegii săi au revenit spectaculos, după ce au fost conduși și la 7 puncte diferență, reușind să câștige sfertul (39-33) și meciul, după ce, la ultima fază a jocului, s-au apărat exemplar.

MVP-ul meciului a fost chiar căpitanul echipei Estului, LeBron James. ”Am avut un sentiment de joc real. Vreau să le mulțumesc spectatorilor și fanilor din întreaga lume și trebuie să recunosc că acest All Star Game a fost unul dintre cele mai bune din istorie”, a mărturisit, după joc, LeBron James.  

A 67-a ediție a ”All Star Game” se va desfășura în ”Staples Center”, din Los Angeles, casa celor de la „Lakers” și „Clippers”. 

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

Sistemul de selecționare al jucătorilor s-a schimbat. După ce au fost aleși cei 24 de baschetbaliști care vor participa la acest mega-show, s-a trecut la draft, prin care, ambii căpitani, Le Bron James și Stephen Curry și-au ales, pe rând, jucătorii din echipa lor.

S-a ales cum se proceda pe vremuri în curtea școlii, fiecare căpitan își ia în echipă, alternativ, câte un jucător.

All Star Game 2018. Toate datele despre super-duelul dintre echipele uriașilor Le Bron James și Stephen Curry. Șase pivoți pentru Est

LeBron James a ales şase pivoţi şi cinci jucători de perimetru. El a optat pentru şase jucători din Est şi cinci din Vest. Stephen Curry a ales şase fundaşi şi cinci pivoţi. Steph are şase colegi din Vest şi cinci din Est.

LeBron James l-a inclus în lotul titularilor pe Irving, plecat chiar vara trecută de la Cleveland Cavaliers la Boston Celtics, pentru a nu mai fi în umbra primului. A mai luat şi doi jucători de la New Orleans Pelicans, DeMarcus Cousins şi Anthony Davis, precum şi pe Kevin Durant de la Golden State Warriors

De partea cealaltă, Stephen Curry a optat pentru două noi fenomene din NBA, Giannis Antetokounmpo de la Milwaukee Bucks şi Joel Embiid de la Philadelphia 76ers. Apoi i-a luat pe DeMar DeRozan de la Toronto Raptors şi pe James Harden de la Houston Rockets.

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!
Recomandări

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Antrenori vor fi Dwane Casey (Toronto Raptors), la formația Confederației de Est, iar la Vest va fi pe margine Mike DAntoni, de la Huston Rockets. 

Imnul SUA va fi interpretat de Fergie, iar artiștii chemați să facă show la acest eveniment sunt Kevin hart, Pharrell Williams și NERD.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / Cine este Ibrahima Tandia, aflat la primul gol pentru Sepsi. Mare talent, coleg cu Pogba și Varane la naționalele de juniori, genunchi distruși, dopat cu canabis într-o afacere neclară: ”Am fost nevinovat”! / FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close