Mergi direct la conținut »
Steaua, aproape să transfere un fost atacant al Petrolului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua, aproape să transfere un fost atacant al Petrolului

Steaua, aproape să transfere un fost atacant al Petrolului

Steaua vrea să se întărească înaintea Supercupei României şi preliminariilor Ligii Campionilor. Echipa din Ghencea încearcă să profite de problemele financiare ale bulgarilor de la Botev Plovdiv şi îl doreşte pe fostul atacant al Petrolului Hamza Younes, care şi-a reziliat contractul cu echipa de la sud de Dunăre. 

Interesul roş-albaştrilor a fost confirmat de impresarul jucătorului, Mihai Joiţa. ”Cu Steaua se discută, e un club foarte mare, joacă în Champions League, are şi bani! Am avut discuţii”, a declarat Joiţa la Sport.ro.

Hamza a dezvăluit că îşi doreşte să revină în Liga I. ”Mie mi-ar plăcea să joc din nou la Petrolul. Accept însă să joc şi pentru altă echipă, dacă ei nu îmi oferă un contract pe măsură”, a spus atacantul la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, consideră că, în cazul în care se va materializa acest transfer, Hamza ar fi cel mai bun jucător al echipei din Ghencea. „Hamza ar fi cel mai bun jucător pentru Steaua. Noi am încercat să-l aducem de cîteva ori, dar n-am reuşit. Dacă se poate realiza, atunci Steaua ar trebui să-l aducă. Poate ajuta echipa şi se potriveşte pe stilul de joc. Nu cred că e o problemă pentru Steaua să îi plătească lui Hamza salariul de la Botev Plovdiv”, a declarat Reghecampf pentru aceeaşi sursă.

Hamza a câştigat în Bulgaria 300.000 de euro pe an şi a înscris 43 de goluri în ultimele trei sezoane pentru Petrolul şi Botev Plovdiv.

Pe de alta parte, Hamza ‘vrea un contract putin sustenabil in Romania. Povestea aici.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close