MENIU CAUTĂ
, de Octavian Cojocaru

Steliștii le-au dus dorul de doi ani suporterilor. Patronul se laudă: ”Dau și bani să susțin galeria!”

Distribuie

Steaua a rămas fără cel mai important „jucător”, publicul, de la sfârșitul anului 2014 când Armata a câștigat la Curtea Supremă marca. Războiul pentru marcă, nume, palmares a continuat în diverse instanțe, fără însă să se ofere un răspuns ferm la dilema care e adevărata Steaua, cine are are dreptate în acest scandal.

Gigi Becali a văzut cum i-au zburat dintr-o dată milioanele de euro pe care le încasa anual numai din bilete, iar echipa a luat-o pe o pantă descendentă după ce fanii s-au îndepărtat de echipă. Creditorul „roș-albaștrilor” se laudă că va avea un stadion plin la returul cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor și că va finanța o nouă galerie.

„Am înțeles că s-a format o nouă galerie, niște oameni studenți, elevi, care sunt foarte cuminți, cer bilete și fac deplasări. O să vedeți Arena Națională plină când se joacă returul cu Sparta. Erau acei băieți care voiau Steaua înapoi de la Armată, să nu se mai bată Armata cu noi.

Eu am fost implicat și am văzut că nu e bine, m-am lecuit de galerie, nu mai vreau să mă încurc cu ei. Ei creează stres, nu vreau stres. I-am zis lui Mihai (n.r. Stoica): «fă ce vrei». I-am zis, dau și bani, să susțin galeria, pentru deplasări, materiale„, a adăugat Becali.

Citește mai multe despre Gigi Becali, galerie, MApN și Steaua pe Libertatea.

Comentarii