Mergi direct la conținut »
Şumudică sare iar la gâtul lui Chirilă! Îl acuză că a vrut să-i fure un jucător
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Şumudică sare iar la gâtul lui Chirilă! Îl acuză că a vrut să-i fure un jucător

Şumudică sare iar la gâtul lui Chirilă! Îl acuză că a vrut să-i fure un jucător

Marius Ninel Şumudică (43 de ani), antrenorul echipei Concordia Chiajna, a făcut noi acuzaţii la adresa lui Ionuţ Chirilă, cel pe care l-a înlocuit pe banca tehnică a ilfovenilor. ”Bambara (n.r. - jucător la Concordia) mi-a spus că l-a luat Chirilă la un restaurant şi i-a zis că-l va duce la CFR, pentru că va fi pus antrenor acolo. Dar tot Bambara mi-a zis că, atunci când Ionuţ Chirilă era antrenor la Chiajna, el nu prea juca”, a spus Şumudică, la postul de televiziune Sport.ro.

După ce, în primăvara acestui an, Marius Şumudică i-a luat locul  lui Ionuţ Chirilă pe banca tehnică a formaţiei Concordia Chiajna, între cei doi a izbucnit un scandal de proporţii. ”Şumudică a găsit o maşină frumoasă, puternic motorizată şi îngrijită cu migală, iar într-o clipă de neatenţie a omului care o conducea, Şumudică s-a uitat împrejur, a sărit în ea, a învârtit cheia şi a plecat”, a acuzat Chirilă.

”Îl aştept pe Ionuţ Chirilă să vină să-şi ia cele şapte perechi de pantofi din portbagajul maşinii, că poate găseşte să-i vândă. Maşina lui e în service pe aici, pentru că a făcut accident cu autocarul Stelei”, a replicat Şumudică, făcând aluzie că, în perioada în care era pregătită de Chirilă, Concordia ar fi lăsat-o mai moale în meciurile cu Steaua.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close