Mergi direct la conținut »
Szukala: "Golul din derby-ul cu Dinamo şi victoria cu Chelsea au fost cele mai tari"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Szukala: "Golul din derby-ul cu Dinamo şi victoria cu Chelsea au fost cele mai tari"

Szukala: „Golul din derby-ul cu Dinamo şi victoria cu Chelsea au fost cele mai tari”

Lukasz Szukala (30 de ani) le-a spus azi la revedere suporterilor şi colegilor săi de la Steaua. Polonezul se va alătura noilor săi coechipieri de la Al Ittihad (Arabia Saudită), formație pregătită de Victor Pițurcă.

La ultima conferinţă de presă la care a participat în tricoul Stelei, în cantonamentul de la Oliva Nova, Spania, Szukala a spus ce l-a determinat să aleagă Arabia Saudită.

Acum începe un nou episod pentru cariera mea. Cred că pot face performanţă şi la Al Ittihad. Iar dacă voi face asta sunt sigur că voi fi chemat şi la naţională.

Îmi doream foarte mult să rămân la Steaua şi să fac performanţă, dar e greu să refuzi o ofertă cum a fost cea de la Al Ittihad, diferenţa dintre cele două contracte era prea mare. Arabii au pus foarte multă presiune şi domnul Piţurcă a dovedit că mă doreşte foarte mult, a spus internaţionalul polonez.

Lukasz Szukala a vorbit şi despre momentele cele mai importante trăite în tricoul roş-albastru.

”Am foarte mulţi prieteni la Steaua. Am avut o perioadă foarte frumoasă la această echipă. Domnul Piţurcă a făcut un efort foarte mare pentru noi.

La Steaua, am avut cea mai frumoasă perioadă din carieră. Derby-ul cu Dinamo, când am înscris, şi când am cîştigat cu Chelsea acasă, 1-0, au fost cele mai frumoase momente. Dar mai sunt şi altele, chiar şi jocul cu Ajax, când am fost rezervă, pentru că a fost o atmosferă extraordinară”, a mai spus Lukasz Szukala.

Szukala și Sânmărtean vor zbura spre Arabia Saudită, direct din cantonamentul din Spania, pentru a se alătura echipei conduse de Victor Pițurcă, Al Ittihad.

65 de partide a bifat Szukala la Steaua, ajuns la echipa din Ghencea în 2012

12 goluri a înscris în tricoul roş-albastru

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close