TVR va transmite Eurobasket 2017. La TVR HD, Campionatul European feminin!

19 iunie 2017 16:43

TVR va transmite Eurobasket 2017. În premieră pentru România, o grupă de la Eurobasket 2017 se va juca la Cluj-Napoca. TVR HD transmite live cele mai importante partide ale Campionatului European feminin (19-25 iunie).

Campionatul European de baschet masculin va putea fi urmărit, în exclusivitate, la TVR, în perioada 1-17 septembrie. După Europenele de gimnastică artistică, Clujul se pregăteşte de un alt eveniment sportiv continental, o premieră absolută pentru România, informează TVR, într-un comunicat de presă.

O grupă de la Eurobasket 2017 se va juca în Sala Polivalentă, grupă în care evoluează Spania – cea mai importantă echipă de baschet a continentului din ultimii 20 de ani – Croaţia, Cehia, Ungaria, Muntenegru şi România.

Campioana en-titre anunţă o distribuţie fantastică la Cluj. Practic, tot ceea ce are mai bun baschetul spaniol va fi pe parchetul Polivalentei: fraţii Pau şi Marc Gasol, Sergio Llull (MVP-ul Euroligii), Ricky Rubio, Sergio Rodriguez, Rudy Fernandez, Nikola Mirotic, Alex Abrines, Victor Claver.

Croaţia va alinia o echipă din care nu vor lipsi starurile Mario Hezonja, Bogdan Bogdanovic, Dario Saric, Dragan Bender. Tomas Satoransky, de la Washington Wizards, şi pivotul Jan Vesely, de la Fenerbahce (campioana Europei 2017) sunt liderii naţionalei cehe, iar Ungaria îl are în lot pe Adam Hanga, cel mai bun jucător defensiv al Euroligii în ultimul sezon.

Din echipa Muntenegrului ies în evidenţă Bojan Dubljevic, de la Valencia (noua campioană a Spaniei), MVP-ul ultimei Finale a Ligii spaniole, Nikola Peckovic şi Nikola Vucevic, din NBA.

Citiți și Programul complet al meciurilor României de la Eurobasket 2017. Când joacă ”vulturii” la Cluj-Napoca

Până în septembrie, TVR face ”încălzirea” cu cele mai importante partide ale Campionatului European de Baschet feminin. Începând din 16 iunie, până duminică, 25 iunie, cele mai bune jucătoare ale Europei se înfruntă în Cehia, la Hradec Kralove şi la Praga.

Programul transmisiilor la TVR HD este următorul:

  • – luni, 19 iunie, ora 16.00, Belarus – Turcia, ora 21.30, Franţa – Grecia
  • – marţi, 20 iunie, orele 19.00 şi 21.30, optimi de finală
  • – joi, 22 iunie, orele 13.30 şi 16.00, sferturi de finală
  • – sâmbătă, 24 iunie, orele 19.00 şi 23.15, semifinalele
  • – duminică, 25 iunie, ora 16.00, Finala mică, ora 23.10, Finala mare.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro