Alexe era legitimat la gruparea turcă din 2015, pentru care a reușit șapte goluri în 32 de meciuri. Sezonul trecut, Alexe fusese împrumutat în Slovacia, la Podbrezova, unde a jucat doar un meci, după care s-a accidentat.

Marius Alexe ar putea reprezenta o soluție pentru Dinamo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare. „Câinii” suferă în ofensivă în acest start de sezon, iar o eventuală repatriere a lui Alexe ar întări considerabil atacul lui Contra. ”Ne gândim la el”, a confirmat directorul general Adrian Mutu.

Pe lângă Alexe, și Ionuț Neagu, fostul jucător al Oțelului Galați, și-a reziliat contractul cu Karabuk.

Iasmin Latovlevici, Cristi Tănase, Valerică Găman, Gabi Torje și Gheorghe Grozav sunt ceilalți români din lotul lui Karabukspor.

Busuladzici, Albim si Bumba și-au reziliat contractele cu Dinamo recent, e economie de 28.000 de euro lunar, numai din salariu.

”Au fost şase luni alături de un colectiv frumos. Şase luni în care am muncit, am suferit, am luptat, am învins. Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei Dinamo, care indiferent de vreme, indiferent de distanţă au fost lângă noi şi ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie. A fost o onoare! Vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Poate că au fost momente când v-am dezamăgit sau alte momente când v-am făcut fericiţi, însă mereu am dat totul pe teren! Cu respect, Claudiu Bumba”, a scris Bumba pe pagina sa de Facebook.